Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
3 φωτογραφίες »

Νέα Skoda Octavia G-TEC με φυσικό αέριο

29/6/2020

Όταν θέλεις να συνδυάσεις την πρακτικότητα με την ποιότητα και την ατελείωτη αυτονομία κίνησης, σίγουρα θα καλοκοιτάξεις την επιλογή της Skoda Octavia G-TEC με φυσικό αέριο, που θα ξεχάσεις την έννοια βενζινάδικο...

Η Τσέχικη βιομηχανία της Skoda, επέκτεινε την γκάμα της πολυαγαπημένης στην χώρα μας Octavia, με την νέα έκδοση διπλού καυσίμου βενζίνης-φυσικού αερίου (CNG), για όσους θέλουν να κινηθούν με ατελείωτα χιλιόμετρα αυτονομίας. 

Η νέα Skoda Octavia G-TEC έχει κάτω από το καπό τον 1.500άρη TSI κινητήρα απόδοσης 130 ίππων, που καταναλώνει 3,6 κιλά φυσικού αερίου στα 100 χιλιόμετρα ή 4,6 λίτρα βενζίνης/100 χιλιόμετρα, σύμφωνα με WLTP.



Η ειδική αυτή έκδοση είναι εφοδιασμένη με τρία ρεζερβουάρ φυσικού αερίου συνολικής χωρητικότητας 17,33 κιλών και ένα ρεζερβουάρ βενζίνης, χωρητικοτητας 9 λίτρων. Με αποκλειστική χρήση μόνο με το φυσικό αέριο, η Octavia μπορεί να διανύσει 500 χλμ. αλλά σε συνδυασμό με την αυτονομία που προσφέρει η βενζίνη, φτάνει τα 700 χιλιόμετρα.



Ένα ακόμα σημαντικό σημείο της G-TEC Octavia, είναι πως η εναλλαγή από φυσικό αέριο σε βενζίνη γίνεται αυτόματα, χωρίς ο οδηγός να το καταλάβει. Ο χώρος αποσκευών της νέας Skoda Οctavia G-TEC φτάνει τα 455 λίτρα ενώ στην wagon έκδοση, 495 λίτρα.

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις