Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Νέα διόδια - Νέες τιμές στην Εγνατία Οδό
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Νέα διόδια - Νέες τιμές στην Εγνατία Οδό

18/5/2022

Ο νέος μετωπικός σταθμός διοδίων Καβάλας στην Εγνατία Οδό θα μπει σε λειτουργία το καλοκαίρι, όπως και οι πλευρικοί σταθμοί διοδίων Καβάλας και Αγίου Ανδρέα.

Νέα διόδια στην Εγνατία Οδό

Με κοινή Υπουργική Απόφαση ανακοίνωσαν τα υπουργεία Οικονομικών και Υποδομών/Μεταφορών, την επιβολή τελών διοδίων στον μετωπικό σταθμό διοδίων Καβάλας, στους πλευρικούς σταθμούς διοδίων Καβάλας (Άσπρα Χώματα κλάδος 1 και κλάδος 2) στον πλευρικό σταθμό Αγίου Ανδρέα (Εξόδου - Δυτ. Κλάδος) και αναπροσαρμογή των τελών διοδίων στους μετωπικούς σταθμούς Μουσθένη και Ιάσμου.
 

Οι τιμές των διοδίων

Το τέλος διοδίων, συμπεριλαμβανομένου και του Φ.Π.Α., ανά κατηγορία οχήματος για τον μετωπικό σταθμό διοδίων Καβάλας, τους πλευρικούς σταθμούς διοδίων Καβάλας (Άσπρα Χώματα κλάδος 1 και κλάδος 2) και στον πλευρικό σταθμό Αγίου Ανδρέα (Εξόδου – Δυτ. Κλάδος) του Άξονα της Εγνατίας Οδού, όπως φαίνεται παρακάτω:



Τα τέλη διοδίων (συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α.) ανά κατηγορία οχήματος για τους μετωπικούς σταθμούς διοδίων Μουσθένης και Ιάσμου που επηρεάζονται από την λειτουργία του μετωπικού σταθμού διοδίων Καβάλας λόγω αλλαγής του μήκους χρέωσης, καθορίζονται ως εξής:

Το καλοκαίρι σε λειτουργία

Όπως ανακοινώθηκε, το καλοκαίρι θα τεθούν σε λειτουργία οι νέοι σταθμοί και πιο συγκεκριμένα, ως χρόνος έναρξης της είσπραξης των τελών των διοδίων για τον μετωπικό σταθμό διοδίων Καβάλας, τους πλευρικούς σταθμούς διοδίων Καβάλας (Άσπρα Χώματα κλάδος 1 και κλάδος 2) ορίζεται η 20η Ιουλίου 2022, ενώ για τον πλευρικό σταθμό Αγίου Ανδρέα (Εξόδου - Δυτ. Κλάδος) η 30η Ιουλίου 2022.


Κι άλλα διόδια κι άλλες τιμές…
Σαν να μην έφταναν τα όσα βιώνει η χώρα με τη βενζίνη, αυξάνουν το πλήθος των διοδίων στην Εγνατία, ενώ αναδιαμορφώνονται οι τιμές τους.
Δηλαδή πόσα ακόμα θα πληρώνει κάποιος για να ταξιδέψει με αυτοκίνητο;

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε