Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Την κορυφαία εξοπλιστική έκδοση στην τρέχουσα γκάμα του Zoe εισήγαγε η Renault, η οποία παρουσίασε το Zoe S.

Το νέο μοντέλο το οποίο αποτελεί τη ναυαρχίδα των εκδόσεων, έρχεται για να πάρει τη θέση του Zoe Signature Nav.

Νέα κορυφαία έκδοση Renault Zoe S

31/1/2019

Την κορυφαία εξοπλιστική έκδοση στην τρέχουσα γκάμα του Zoe εισήγαγε η Renault, η οποία παρουσίασε το Zoe S.

Το νέο μοντέλο το οποίο αποτελεί τη ναυαρχίδα των εκδόσεων, έρχεται για να πάρει τη θέση του Zoe Signature Nav και εκτός από μεγαλύτερο εξοπλισμό, διαθέτει πρόσθετα τεχνολογικά συστήματα.
 
Το Zoe S, δεν έχει αλλάξει κάτι στην εξωτερική του εμφάνιση, όμως οι πελάτες έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν ζάντες μεταξύ 16 και 17 ιντσών. Στην καμπίνα έχει εγκατασταθεί ένα ηχοσύστημα BOSE, ενώ μία κάμερα οπισθοπορείας και τα δερμάτινα καθίσματα είναι επιπλέον μέρος του εξοπλισμού.

¶λλα χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν αισθητήρες στάθμευσης, αυτόματα φώτα, υαλοκαθαριστήρες, κλιματισμό, δερμάτινο τιμόνι, ηλεκτρικά παράθυρα, ηλεκτρικά αναδιπλούμενους καθρέφτες και σύστημα ψυχαγωγίας με οθόνη επτά ιντσών και σύστημα πλοήγησης sat-nav.
 
Η εν λόγω έκδοση προσφέρεται με δυο επιλογές στους κινητήρες. Αφού σημειώσουμε πως μιλάμε για ένα αμιγώς ηλεκτρικό αυτοκίνητο, η πρώτη επιλογή είναι η Q90 με σύστημα ταχείας φόρτισης και 90 ίππους, ενώ η πιο ισχυρή R110 διαθέτει 110 ίππους και ροπή 225 Nm. Σύμφωνα με όσα αναφέρει η εταιρεία βάσει του νέου κύκλου δοκιμών WLTP, και τα δύο μοντέλα έχουν αυτονομία κίνησης για 300 χιλιόμετρα. Αξίζει να σημειωθεί πως το Q90 μέσω ενός γρήγορου φορτιστή 43kWh μπορεί να φορτιστεί μέχρι το 80% μέσα σε 65 λεπτά.

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις