Test Συνεργείων
NEO ΤΙΜΕΣ LEASING Short Videos
Νέες ειδικές εκδόσεις της Jaguar F-Pace πριν πει «αντίο»
8 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Νέες ειδικές εκδόσεις της Jaguar F-Pace πριν πει «αντίο»

17/5/2024

H Jaguar F-Pace μετράει αντίστροφα για το τέλος της.
Σπορτίφ και με Plug-in υβριδική επιλογή η F-Pace 90th Anniversary Edition.
«Καυτή» με 575 άλογα η F- Pace SVR 575 Edition.
Η Jaguar έχει κατασκευάσει περισσότερες από 328.000 F-Pace.

H Jaguar F-Pace μετράει αντίστροφα για το τέλος της

Το μέλλον της Jaguar είναι συνδεδεμένο με την ηλεκτροκίνηση. Στο πλαίσιο αυτό η μάρκα έχει αποφασίσει το τέλος της F-Pace, που εξοπλίζεται με κινητήρες εσωτερικής καύσης και προκειμένου να αποχαιρετήσει το πολυτελές SUV αποφάσισε να παρουσιάσει δύο νέες ειδικές εκδόσεις, τις 90th Anniversary Edition και SVR 575 Edition.

Σπορτίφ και με Plug-in υβριδική επιλογή η F-Pace 90th Anniversary Edition

Η Jaguar F-Pace 90th Anniversary Edition, είναι βασισμένη στην εξοπλιστική έκδοση R-Dynamic, οπότε και κουβαλάει μαζί της τα σπορτίφ στοιχεία αυτής. Από κει και πέρα, το μοντέλο εξοπλίζεται με νέες ζάντες αλουμινίου, ενώ μέρος του εξοπλισμού είναι και η πανοραμική γυάλινη οροφή. Η πολυτέλεια στην καμπίνα συνδυάζεται με σπορ καθίσματα, ραφές σε διαφορετικό χρώμα για αντίθεση, επενδύσεις από αλουμίνιο και διακόσμηση από ξύλο έβενο στο ταμπλό.

Η F-Pace 90th Anniversary Edition εξοπλίζεται με μια ποικιλία κινητήρων, συμπεριλαμβανομένων τετρακύλινδρων και εξακύλινδρων diesel. Παρούσα είναι και μία plug-in υβριδική παραλλαγή με ηλεκτρική αυτονομία 64 χιλιομέτρων.

«Καυτή» με 575 άλογα η F- Pace SVR 575 Edition

Από τη δική της πλευρά, η F- Pace SVR 575 Edition, λαμβάνει ισχύ αποκλειστικά από τον υπερτροφοδοτούμενο V8 5,0 λίτρων κινητήρα, ο οποίος προσφέρει 575 άλογα και 700 Nm ροπής. Το 0-100 χλμ./ώρα σύμφωνα με την Jaguar έρχεται σε 3,8 δευτερόλεπτα.

Η F- Pace SVR 575 Edition ξεχωρίζει από τα μαύρα διακοσμητικά χαρακτηριστικά στο εξωτερικό, ενώ οι ζάντες αλουμινίου 22 ιντσών έχουν με τη σειρά τους δίχρωμο φινίρισμα. Στην καμπίνα τα καθίσματα από δέρμα Windsor και Suedecloth, προσφέρουν δυνατότητα θέρμανσης-αερισμού.

Η Jaguar έχει κατασκευάσει περισσότερες από 328.000 F-Pace

Ενώ η Jaguar μετράει αντίστροφά για να πει «αντίο» στην F-Pace, μας ενημερώνει πως περισσότερες από 328.000 F-Pace έχουν κατασκευαστεί από τότε που κυκλοφόρησε το μοντέλο το 2015.

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις