Μικρά SUV | Μικρά | Οικογενειακά SUV | Premium | Electric
Νέες εικόνες του Renault Austral
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Νέες εικόνες του Renault Austral

14/1/2022

Η αναμονή για το νέο Renault Austral όλο και λιγοστεύει, με την γαλλική εταιρεία να μας δείχνει και άλλες φωτογραφίες του αντικαταστάτη του Kadjar.

Renault : Automotivo Renault & Dacia με LPG, η απάντηση στην ακρίβεια των καυσίμων.

Το Renault Austral θα είναι έτοιμο να κυκλοφορήσει στην Ευρώπη μέσα στο πρώτο εξάμηνο του τρέχοντος έτους και προς στιγμήν βρίσκεται σε τελευταίο στάδιο δοκιμών, πριν το προγραμματισμένο επίσημο ντεμπούτο του.  

Φώτα τεχνολογίας Micro-optic 

Παρόλα αυτά η Renault δεν μας αφήνει σε ησυχία, δημοσιέυοντας συνεχώς teaser εικόνες, που χάρη στην τελευταία παίρνουμε μια ιδέα από το πλευρικό προφίλ του crossover, αλλά και από τα φωτιστικά σώματα. Σε ότι αφορά τα τελευταία, η Renault επισημαίνει πως το νέο SUV θα διαθέτει φώτα Micro-optic τεχνολογίας, κάτι που είδαμε για πρώτη φορά στο Megane E-Tech Electric, ενώ το πίσω μέρος χαρακτηρίζουν δύο μεγάλα φώτα σχήματος «C», με την γαλλική εταιρεία να αναφέρει πως συγχωνεύονται με το λογότυπο με θεαματικό τρόπο. 

Μόνο υβριδικό έως και 200 άλογα 

Πέρα των όσων αναφέρθηκαν παραπάνω για το Austral, οι πληροφορίες που έχουμε στην διάθεσή μας λένε ότι ο αντικαταστάτης του Kadjar δε θα είναι διαθέσιμός με κινητήρες diesel. Η Renault λέει πως το μοντέλο θα διαθέτει μια γκάμα υβριδικών κινητήρων βενζίνης, όπως ένας κινητήρας βενζίνης 1,3 λίτρων συνδυασμένος με 12βολτο ήπια υβριδικό σύστημα και ένας νέος κινητήρας TCe 1,2 λίτρων με ήπια υβριδική τεχνολογία 48 βολτ. Επιπλέον, οι νέοι κινητήρες θα προσφέρουν μειωμένα επίπεδα CO2 και μέγιστη απόδοση έως και 200 ίππους, αν και περαιτέρω λεπτομέρειες σχετικά με τους κινητήρες και τα κιβώτια ταχυτήτων δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστές προς το παρόν. 

Πιθανόν και ηλεκτρική έκδοση 

Αξίζει να αναφέρουμε πως πιθανόν το Austral να έχει και ηλεκτρική version, βασισμένη στην πλατφόρμα CMF-EV, σφού στην ίδια βασίστηκε και το Nissan Ariya, το πρώτο ηλεκτρικό SUV της ιαπωνικής εταιρείας. 

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

 


Συνεχίστε την ανάγνωση του άρθρου »

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Renault : Automotivo Renault & Dacia με LPG, η απάντηση στην ακρίβεια των καυσίμων.