Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Νέο DS 3 – Το ανανεωμένο DS 3 Crossback
14 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Νέο DS 3 – Το ανανεωμένο DS 3 Crossback

27/9/2022

Το γνωστό μέχρι και σήμερα DS 3 Crossback, διώχνει από πάνω του τη λέξη «Crossback» και ανανεώνεται σε εξωτερικό, εσωτερικό καθώς και στη γκάμα των κινητήρων.

Με νέα χαρακτηριστικά συνεχίζει το DS 3

Η γαλλική φίρμα αποκάλυψε το ανανεωμένο DS 3 Crossback, προσφέροντας μία σειρά από νέα στοιχεία στο μικρό SUV της, προκειμένου να συνεχίσει την πορεία του στις αγορές. Το βασικότερο από όλα, το όνομα «Crossback» φεύγει, αφήνοντας μόνο το DS 3 στους καταλόγους της μάρκας.
 

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Συνεχίζουν οι κινητήρες βενζίνης-diesel, αναβαθμίζεται η ηλεκτρική έκδοση

Το ανανεωμένο μοντέλο, όπως ίσχυε μέχρι σήμερα, θα διατηρήσει τις εκδόσεις βενζίνης, diesel καθώς και την ηλεκτρική. Ο γνωστός βενζινοκινητήρας PureTech των 1.2 λίτρων θα συνεχίζει να δίνει το παρόν σε 100 και 130 ίππους, ενώ θα διατίθεται και η diesel επιλογή με τον 1.5 BlueHDi με αυτόματο κιβώτιο 8 ταχυτήτων και απόδοση στους 130 ίππους. Τους κινητήρες καύσης συνοδεύει η ηλεκτρική έκδοση του DS 3 E-Tense που έρχεται άκρως αναβαθμισμένο. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, διαθέτει νέο ηλεκτροκινητήρα 400 Volt, μπαταρία 54 kWh όλα κατασκευασμένα στην Γαλλία. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα, το ανανεωμένο DS 3 E-Tense να προσφέρει 156 ίππους και 260 Nm ροπής, 20 περισσότερους ίππους σε σχέση με πριν.

Σε ότι αφορά τη μεγαλύτερη μπαταρία των 54 kWh (50 kWh προηγουμένως), σε συνδυασμό με τις μικρές βελτιώσεις στην απόδοση και την αεροδυναμική, η αυτονομία αυξήθηκε και αγγίζει πλέον τα 402 χλμ. Σε φορτιστή 100 kW, η μπαταρία γεμίζει από το 0 στα 80% μέσα σε 25 λεπτά, ενώ σε wallbox 11 kW η πλήρης φόρτιση ολοκληρώνεται σε πέντε ώρες.
 

Αισθητικές επεμβάσεις στο εξωτερικό

Οι αισθητικές επεμβάσεις επικεντρώνονται ως επί το πλείστων στο μπροστινό μέρος με νέα φωτιστικά σώματα LED, μικρές αναβαθμίσεις στο φινίρισμα της μάσκας και στους αεραγωγούς. Στο πίσω μέρος, η μόνη αλλαγή είναι το μαύρο πλαίσιο γύρω από τα φώτα. Οι ζάντες πλέον είναι 17 ή 18 ιντσών, ενώ δύο νέα χρώματα προστίθενται στην χρωματική παλέτα, Diva Red (κόκκινη) και Lacquered Grey (γκρι).
 

...>>>Συνεχίστε το άρθρο

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε