Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
5 φωτογραφίες »

Νέο DS 7 Crossback Louvre

21/9/2020

Μια ειδική έκδοση του DS 7 Crossback παρουσίασε η Γαλλική βιομηχανία, συ συνεργασία με το πασίγνωστο Παριζιάνικο μουσείο του Λούβρου. Το νέο DS 7 Crossback Louvre είναι εφοδιασμένο με special χαρακτηριστικά, που το κάνουν μοναδικό.

Η DS προχώρησε στην επίσημη παρουσίαση του νέου DS 7 Crossback Louvre, μια περιορισμένη έκδοση που αποτίει φόρο τιμής στο δημοφιλές μουσείο.

Η ειδική αυτή έκδοση του DS 7 Crossback, είναι εφοδιασμένη με αρκετά σήματα που γράφουν «Louvre», και τα συναντάει κανείς στο καπό, στις μπροστινές πόρτες και στην πόρτα του χώρου αποσκευών. Εντυπωσιακά είναι και τα νέα καπάκια καθρεπτών, που έχουν έμπνευση από την χαρακτηριστική πυραμίδα του Λούβρου, αλλά και οι νέου σχεδιασμού ζάντες, των 20 ιντσών. 


 
Η γυάλινη πυραμίδα του Λούβρου, έχει επηρεάσει σχεδιαστικά και το εσωτερικό του μοντέλου, αφού θα την συναντήσουμε στους αεραγωγούς, στο ταμπλό, αλλά και στο καπάκι του μικρού χώρου αποσκευών που εδρεύει στην κεντρική κονσόλα. Αυτό που θα μαγνητίσει την ματιά σου βέβαια, είναι η σύνδεση του αυτοκινήτου με το μουσείο του Λούβρου, όταν ενεργοποιείται η κεντρική οθόνη αφής 12 ιντσών, με τα 182 εκθέματα του μουσείου. Κάθε έργο συνοδεύεται από ένα podcast που θα αναβαθμίσει τις γνώσεις των επιβατών σχετικά με την τέχνη και διατίθεται στα γαλλικά, αγγλικά, γερμανικά, ισπανικά και ιταλικά.



Το DS 7 Crossback Louvre διατίθεται σε 4 χρώματα Ink Blue, Pearl Crystal, Perla Nera Black and Platinum Grey, ενώ οι διαθέσιμοι κινητήρες περιλαμβάνουν δύο plug-in υβριδικές επιλογές (300 και 225 ίπποι), δύο βενζινοκίνητες (180 και 225 ίπποι) και μία diesel (180 ίπποι).
 
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις