Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
2 φωτογραφίες »

Νέο Ford EcoSport Active

27/10/2020

Το νέο Ecosport θα αποκτήσει και νέα έκδοση Active μέσα στο επόμενο διάστημα και ήδη κυκλοφόρησαν πληροφορίες για το επερχόμενο μοντέλο. Ποια θα είναι τα χαρακτηριστικά του περιπετειώδους μοντέλου?

Η βιομηχανία της Ford ετοιμάζει ειδική έκδοση Active για το νέο Ecosport, που συνεχίζει κανονικά τις πωλήσεις του στην Ευρώπη. Ο εμπλουτισμός των εκδόσεων του μοντέλου, αποδεικνύει περίτρανα την φιλοσοφία ανάπτυξης όλων των αυτοκινήτων της Ford

Έτσι, μέσα στο Νοέμβριο θα παρουσιαστεί και επίσημα η έκδοση Ecosport Active, με αρκετές ξεχωριστές πινελιές στην εξωτερική εμφάνιση του μοντέλου. Οι πιο σημαντικές από αυτές, είναι τα πλαστικά προστατευτικά σε όλο το αμάξωμα, μαρσπιέ εμπρός και πίσω, νέες ζάντες αλουμινίου, μαύρη οροφή και μαύρους καθρέπτες.



Το νέο Ford Ecosport Active θα είναι εξοπλισμένο με οθόνη 8 ιντσών για το σύστημα infotainment, cruise control με σύστημα αναγνώρισης των πινακίδων κυκλοφορίας, σύστημα αυτόματης ρύθμισης των φώτων, αυτόματο σύστημα κλιματισμού και δερμάτινες επενδύσεις σε όλο το εσωτερικό.

Κάτω από το καπό θα συναντήσουμε τον 1.000άρη EcoBoost κινητήρα των 125 ίππων, με 6άρι μηχανικό κιβώτιο ταχυτήτων, είτε σε δικίνητες, είτε σε τετρακίνητες εκδόσειςΤο νέο Ford Ecosport Active θα διατεθεί με τιμές που ξεκινούν από 24.100 ευρώ.
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις