Μικρά SUV | Μικρά | Οικογενειακά SUV | Premium | Electric
Νέο Ford Ranger Raptor: Πλήρως ψηφιακό, σπορτίφ & πιο ποιοτικό εσωτερικό
9 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Νέο Ford Ranger Raptor: Πλήρως ψηφιακό, σπορτίφ & πιο ποιοτικό εσωτερικό

4/5/2022

Σχεδιασμένο από την αρχή σε κάθε του πτυχή και με την σφραγίδα της Ford Performance σε επιμέρους τομείς, το εσωτερικό του νέου Ranger Raptor προάγει την ποιότητα κατασκευής, την άνεση, τους χώρους και τις ψηφιακές τεχνολογίες σε πρωτόγνωρα για την κατηγορία των pick-up οχημάτων επίπεδα

Ford : ΑΜΙΓΩΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ MUSTANG MACH-E. ΑΠΟΚΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ONLINE

Η έντονα σπορτίφ & high-tech αισθητική της καμπίνας

Για το εσωτερικό του νέου Ranger Raptor η σχεδιαστική ομάδα της Ford δεν θα μπορούσε παρά να δώσει τον καλύτερο εαυτό της αντλώντας έμπνευση και αξιοποιώντας στο ακέραιο την εξαιρετική βάση του νέου Raptor, η οποία εμπλουτίστηκε στην κορυφαία και πιο ικανή εκδοχή του μοντέλου με έξτρα προσθήκες και πινελιές που σε συνδυασμό αναβαθμίζουν ακόμα περισσότερο τόσο την high-tech αισθητική της καμπίνας, όσο και τον έντονα σπορτίφ χαρακτήρα της.

Ο γεμάτος αυτοπεποίθηση, δυναμισμό και ενέργεια off-road χαρακτήρας

Όπως και οι εξωτερικές επιφάνειες, έτσι και το εσωτερικό τονίζει με τη σειρά του τον γεμάτο αυτοπεποίθηση, δυναμισμό και ενέργεια off-road χαρακτήρα του Ranger Raptor. Η καμπίνα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων νέα, σπορ καθίσματα μπροστά και πίσω, τα οποία είναι εμπνευσμένα από μαχητικά αεροσκάφη, που αυξάνουν το επίπεδο άνεσης και προσφέρουν περισσότερη υποστήριξη στο σώμα τόσο όταν το όχημα στρίβει με υψηλές ταχύτητες στην άσφαλτο όσο και στις off-road περιπλανήσεις στην ύπαιθρο.

Την ίδια στιγμή, οι πινελιές Code Orange στον πίνακα οργάνων, στις επενδύσεις και τα καθίσματα, αντανακλώνται στον ambient φωτισμό του Ranger Raptor, που λούζει το εσωτερικό με μία κεχριμπαρένια (χρυσοκίτρινη) λάμψη. Ταυτόχρονα, το premium θερμαινόμενο τιμόνι με τη δερμάτινη επένδυση και την σπορ σχεδίαση διαθέτει επίσης ειδικές υποδοχές για τους αντίχειρες, σήμανση για τη θέση της ευθείας, καθώς και χειριστήρια αλλαγών σχέσεων για το 10-τάχυτο αυτόματο κιβώτιο από χυτό μαγνήσιο, τα οποία ολοκληρώνουν τη σπορ αίσθηση.

Η τελευταία λέξη της ψηφιακής τεχνολογίας

Οι επιβάτες του νέου Ranger Raptor απολαμβάνουν επίσης την τελευταία λέξη της ψηφιακής τεχνολογίας. Στη high‑tech καμπίνα του «θηρίου» της Ford δεσπόζει μία πλήρως ψηφιακή οθόνη 12,4 ιντσών καθώς και μία κεντρική οθόνη αφής 12 ιντσών, σε διάταξη πορτραίτου, όπως και στην ηλεκτρική Mustang Mach-E, που υποστηρίζουν ιδανικά τα συστήματα ελέγχου, ενημέρωσης, συνδεσιμότητας και ψυχαγωγίας του αυτοκινήτου – και φυσικά το προηγμένο SYNC 4A νέας γενιάς της Ford που προσφέρει ασύρματη συμβατότητα Apple CarPlay και Android Auto χωρίς έξτρα χρέωση. Επίσης, η οθόνη αφής στην κεντρική κονσόλα είναι συνδεδεμένη με μία κάμερα 360-μοιρών  που διευκολύνει το παρκάρισμα τόσο εντός πόλης όσο και εκτός αυτής.

...Δείτε περισσότερα

Ford : ΑΜΙΓΩΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ MUSTANG MACH-E. ΑΠΟΚΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ONLINE