Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Νέο Hyundai Santa Fe: Το νέο SUV κάνει πρεμιέρα στις 10 Αυγούστου.
12 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Νέο Hyundai Santa Fe: Το νέο SUV κάνει πρεμιέρα στις 10 Αυγούστου.

Διαβάστηκε από 8888 αναγνώστες - 9/8/2023

Την Πέμπτη 10 Αυγούστου θα γίνει η παγκόσμια επίσημη παρουσίαση του νέου SUV από την Hyundai, όπως γνωστοποιήθηκε μέσω βίντεο και θα μας αποκαλύψει κάθε νέα λεπτομέρεια στην εμφάνιση και τον εξοπλισμό, του νέου μοντέλου της.

Παγκόσμια πρεμιέρα στις 10 Αυγούστου.

Η Hyundai πριν από περίπου τρεις εβδομάδες είχε τροφοδοτήσει το κοινό, με πληροφορίες και φωτογραφικό υλικό τόσο για την εμφάνιση όσο και τον εξοπλισμό του νέου SUV Hyundai Santa Fe που θα παρουσιαστεί επίσημα στις 10 Αυγούστου όπως ανακοινώθηκε μέσω βίντεο που δημοσίευσε η Hyundai στο διαδίκτυο.

Το νέο SUV ανέπτυξε τον σχεδιασμό του με άξονα την δομή των βασικών γεωμετρικών σχημάτων, με λιτές γραμμές που δημιουργούν ένα ευρύχωρο σύνολο ικανό να προσφέρει άνεση και πολυτέλεια. Το εμπρός μέρος του αυτοκινήτου επιβάλει τον δυναμισμό του με έντονο τρόπο χρησιμοποιώντας σκληρές γραμμές και κάθετους διαχωρισμούς. Τα εμπρός φωτιστικά σώματα ακολούθου τον σχεδιασμό του με την διάταξη τους να ενσωματώνεται στο σύνολο της εικόνας ενώ τα φωτεινά φουτουριστικά μοτίβα σχήματος «Η» χρησιμοποιούνται, εμπρός και πίσω. Οι τροχοί είναι 21 ιντσών και οι ογκώδεις θόλοι δίνουν την απαραίτητη πινελιά που παραπέμπει στον Off-Road χαρακτήρα του. Επιπλέον χαρακτηριστικό στον σχεδιασμό του είναι η μεγάλη πίσω πόρτα του χώρου των αποσκευών, που το πλάτος της, είναι σχεδόν όσο και το συνολικό πλάτος του οχήματος, με σκοπό να διευκολύνει την πρόσβαση.



Το μεγαλύτερο μεταξόνιο του νέου Hyundai Santa Fe έκανε ακόμα μεγαλύτερο το εσωτερικό του αυτοκινήτου, προσφέροντας άνεση και πολυτέλεια. Διαθέτει, 2 οθόνες τοποθετημένες σε κυρτό πλαίσιο ενώ τα χειριστήρια για το σύστημα κλιματισμού είναι επανασχεδιασμένα και τοποθετημένα στην κεντρική κονσόλα και διαθέτει ασύρματη φόρτιση για 2 κινητά τηλέφωνα. Τα καθίσματα της 2ης και 3ης σειράς είναι πλήρως αναδιπλούμενα καθίσματα και στο ταμπλό ο οριζόντιος αεραγωγός προδίδει ότι η βάση της αισθητικής του αυτοκινήτου, διατηρείται και στο εσωτερικό του.

Επίσημη παγκόσμια παρουσίαση: Πέμπτη 10 Αυγούστου 2023.
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε