Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Θα έρθει στην ευρωπαϊκή αγορά με τρεις επιλογές κινητήρων.

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ: Νέο Hyundai Tucson N Line

21/3/2019

Την Sport έκδοση του Tucson N Line παρουσίασε η Hyundai, προσφέροντας τρεις επιλογές κινητήρων στην Ευρωπαϊκή αγορά. Δείτε την αναλυτική παρουσίαση!

Το Tucson είναι το πρώτο SUV της Hyundai που θα προσφερθεί στην έκδοση N line και θα έρθει στην ευρωπαϊκή αγορά με τρεις επιλογές κινητήρων. Η ισχυρότερη από αυτές είναι ο 2,0 λίτρων CRDi ήπια υβριδικός κινητήρας, που εισήχθη στην οικογένεια του Tucson πέρυσι, ο οποίος προσφέρει 185 ίππους. Στην πιο κάτω κλίματα συναντάμε τον υπερτροφοδοτούμενο βενζινοκινητήρα T-GDI 1,6 λίτρων που προσφέρει 177 ίππους. Τέλος το παρών δίνει και το νέο 1,6 λίτρων turbodiesel μοτέρ που με τη σειρά του συνδυάζεται με ήπια υβριδικό σύστημα 48 βολτ, ο οποίος σύμφωνα με την εταιρεία προσφέρει μειωμένη κατανάλωση καυσίμου κατά 11% σύμφωνα με τον κύκλο δοκιμών NEDC.


 
Οι επιλογές αυτές είναι διαθέσιμες τόσο σε μπροστοκίνητες, όσο και σε τετρακίνητες εκδόσεις και συνδυάζονται είτε με χειροκίνητο κιβώτιο έξι ταχυτήτων, είτε με αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη 7 σχέσεων.

Περνώντας στο εξωτερικό η Hyundai έχει κοσμήσει το Tucson N Line με μια σειρά από σπορ χαρακτηριστικά για να ξεχωρίζει από τα υπόλοιπα. Το μπροστινό μέρος, για παράδειγμα, έχει λάβει ένα προφυλακτήρα με διαφορετικούς αεραγωγούς, αναθεωρημένα LED φώτα ημέρας και μαύρη γρίλια. Επιπλέον οι Κορεάτες έχουν επεκτείνει τα μαύρα χαρακτηριστικά και στα πλαίσια των παραθύρων, σε αντίθεση με τις χειρολαβές των θυρών που είναι βαμμένες στο χρώμα του αμαξώματος.


 
Το Tucson N Line πατάει σε μαύρες ζάντες αλουμινίου 19 ιντσών, ενώ ολοκληρώνοντας με το εξωτερικό μία μαύρη αεροτομή έχει τοποθετηθεί στο πίσω μέρος, ενώ στο ίδιο χρώμα είναι βαμμένες οι ράγες οροφής και τα καπάκια των καθρεπτών.
 Αυτοί που θα περάσουν στο εσωτερικό του σπορ Tucson θα βρουν μαύρα δερμάτινα και πλαστικά μέρη, όπου κοσμούνται με κόκκινες ραφές, δημιουργώντας με αυτό τον τρόπο χρωματική αντίθεση. Ο επιλογέας ταχυτήτων διαθέτει επίσης μερικές κόκκινες «πινελιές» ενώ υπάρχουν και πεντάλ αλουμινίου.



Όλα τα μοντέλα εξοπλίζονται με ένα ηχοσύστημα Krell με εννέα ηχεία ως στάνταρ, ενώ προαιρετική είναι μια πανοραμική γυάλινη οροφή. Το Hyundai Tucson N Line θα κυκλοφορήσει στη «γηραιά ήπειρο» τον Μάιο και θα προσφερθεί σε εννέα διαφορετικά χρώματα. Μέχρι στιγμής οι τιμές του δεν έχουν γίνει γνωστές.

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις