Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
KIA Rio GT-Line: Υβριδικό με 120 ίππους κι αυτόματο κιβώτιο
5 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

KIA Rio GT-Line: Υβριδικό με 120 ίππους κι αυτόματο κιβώτιο

Διαβάστηκε από 23632 αναγνώστες - 2/8/2022

Σπορτίφ εμφάνιση, 120 άλογα, στάνταρ 7αρι DCT κιβώτιο, ήπιο υβριδικό σύστημα και 7 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση δεν βρίσκει εύκολα σε supermini αυτοκίνητο. Το KIA Rio GT-Line τα έχει όλα!

Η κορεάτικη εταιρία μας προσφέρει ένα μοντέλο εντυπωσιακό, με πιο καθαρό ευρωπαϊκό προσανατολισμό, ακολουθώντας την τάση της εποχής στο τομέα της εναλλακτικής ενέργειας και έτοιμο να ανέβει τα σκαλιά της επιτυχίας.


Οι 8ακτινες 17αρες ζάντες ανήκουν στον εξοπλισμό της GT-Line έκδοσης και σε συνδυασμό με τις αναρτήσεις φιλτράρουν σωστά τις πληροφορίες που στέλνουν στον οδηγό

Οι 8ακτινες 17αρες ζάντες ανήκουν στον εξοπλισμό της GT-Line έκδοσης και σε συνδυασμό με τις αναρτήσεις φιλτράρουν σωστά τις πληροφορίες που στέλνουν στον οδηγό

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

 
Νεανική εμφάνιση, σπορτίφ χαρακτήρας
Από την πρώτη επαφή με το Rio φαίνεται ο νέος σχεδιασμός στη γρίλια της μάσκας που πλέον είναι και πιο λεπτή και έχει το κωδικό όνομα «tiger nose». Ο μπροστινός προφυλακτήρας έχει σχεδιαστεί και αυτός από την αρχή, με τα νέα full LED φωτιστικά σώματα και τους προβολείς ομίχλης LED «ice cube» που διαθέτει η έκδοση της δοκιμή μας GT-Line, να συμπληρώνουν «ειδυλλιακά» το όλο σύνολο. Προχωρώντας προ τα πίσω βρίσκουμε τα πλαϊνά μαύρα μαρσπιέ, την πίσω αεροτομή, τον επίσης ανασχεδιασμένο πίσω προφυλακτήρα, με την σπορτίφ εμφάνιση του αυτοκινήτου να κλείνει με τη διπλή εξάτμιση. Το μοντέλο της δοκιμής μας πατάει πάνω σε 8άκτινες 17αρες ζάντες γεμίζοντας ολόκληρο το θόλο και δίνοντας πιο δυναμική εμφάνιση.
 
GT εσωτερικό με multimedia καταστάσεις
Μπαίνοντας στο εσωτερικό της έκδοσης GT-Line η σπορτίφ μυρωδιά σε κατακλύζει χωρίς να σε κουράζει. Το τριάκτινο «κοφτό» τιμόνι, τα αλουμινένια πετάλια, η μίμηση ανθρακονήματος στο ταμπλό είναι μερικές έξυπνες λεπτομέρειες που αναβαθμίζουν την καμπίνα του Kia Rio. Αίσθηση προκαλεί και η νέα έγχρωμη οθόνη 8 ιντσών που υποστηρίζει ταυτόχρονη σύνδεση δυο κινητών συσκευών καθώς και σύνδεση μέσω Apple Carplay και Android Auto.  Μέσα στον πίνακα οργάνων τοποθετήθηκε μια νέα υψηλότερης ανάλυσης ψηφιακή οθόνη 4,2 ιντσών που προσφέρει αρκετές λεπτομέρειες στον οδηγό με μια από αυτές να είναι η λειτουργία και η ένδειξη ροής ενέργειας στο ήπιο υβριδικό σύστημα κίνησης. Ο χώρος αποσκευών ανέρχεται στα  325 λίτρα, αριθμός ικανοποιητικός για τα δεδομένα της κατηγορίας.
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε