Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Νέο Kia Sorento: Έτσι θα μοιάζει

Νέο Kia Sorento: Έτσι θα μοιάζει

Διαβάστηκε από 5703 αναγνώστες - 24/10/2022

Η 4η γενιά του Kia Sorento έκανε το εμπορικό του ντεμπούτο στις διεθνείς αγορές το 2020. Ωστόσο, δύο χρόνια αρκούν για τη νοτιοκορεατική φίρμα ώστε να προχωρήσει σε ανανέωση του μοντέλου, η οποία δοκιμάζεται ήδη στους δρόμους.

Δοκιμάζεται το ανανεωμένο Sorento

Το μεσαίο SUV είναι σχετικά φρέσκο ακόμα στην αγορά, αλλά η Kia προχωράει στην ανανέωση του Sorento, την οποία και δοκιμάζει σε δημόσιους δρόμους με το βαρύ καμουφλάζ να κρύβει τις λεπτομέρειες του μοντέλου.
 

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Η πρώτη γεύση από το νέο μοντέλο

Οι μάρκες του νοτιοκορεατικού κολοσσού συνηθίζουν τα τελευταία χρόνια να συντομεύουν τη «διάρκεια ζωής» των μοντέλων τους, είτε πρόκειται για ανανεωμένο είτε για επόμενη γενιάς μοντέλο. Συγκεκριμένα, η Kia δοκιμάζει το ενημερωμένο Sorento με τις πρώτες κατασκοπευτικές φωτογραφίες να έρχονται στο φως της δημοσιότητας το Σεπτέμβριο που μας πέρασε. Αυτές οι φωτογραφίες, πυροδότησαν τις φήμες αλλά και έδωσαν έμπνευση στους ανεξάρτητους σχεδιαστές, να αποδώσουν τη δική τους εκδοχή σχετικά με το νέο μοντέλο.
 

Ριζικές αλλαγές στη μάσκα

Οι ανανεώσεις που πραγματοποιούν οι αυτοκινητοβιομηχανίες, δεν αλλάζουν ριζικά την εμφάνισή των μοντέλων τους, αλλά τους δίνουν ένα μικρό «boostάρισμα» για να συνεχίσουν στις αγορές έως ότου έρθει η επόμενη γενιά. Βέβαια, δεν ισχύει το ίδιο και για τις Hyundai και Kia, με το βαρύ καμουφλάζ του Sorento να κρύβει και μεγάλες αλλαγές στην εμφάνιση. Για το λόγο αυτό, η ανεξάρτητη ομάδα σχεδιαστών της Gotha Cars ανέλαβε να αποδώσει τη δική της εκδοχή για τα το νέο μοντέλο, με τις μεγαλύτερες αλλαγές να επικεντρώνονται στο εμπρός μέρος. Η μάσκα λαμβάνει πλέον νέα φωτιστικά σώματα LED που σχηματίζουν ένα «Γ», τοποθετημένα στις άκρες της. Η πάνω γραμμή (ή αλλιώς τα φώτα ημέρας), εκτείνεται προς το κέντρο της χαρακτηριστικής γρίλιας «μύτη της τίγρης». Οι κυρίως κάθετα τοποθετημένοι προβολείς βρίσκονται στις άκρες του μπροστινού μέρους, συνοδευόμενοι από ένα διακοσμητικό μαύρου χρώματος που θυμίζει εισαγωγή αέρα.
 

...>>>Συνεχίστε το άρθρο

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε