Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
3 φωτογραφίες »

Νέο Nissan Magnite του 2021

Διαβάστηκε από 8789 αναγνώστες - 28/8/2020

Η Ιαπωνική βιομηχανία της Νissan, θα λανσάρει και επίσημα μέσα στο 2021, το πιο μικρό SUV της γκάμας της, προσβλέποντας να μαγνητίσει το ενδιαφέρον του κοινού που ζητά όλο και πιο πολλά τέτοιου είδους αυτοκίνητα. Γνωρίστε τον «Μαγνήτη» της Nissan.

Το αγοραστικό κοινό σε όλο τον κόσμο, εδώ και κάμποσα χρόνια δείχνει την στροφή που έχει κάνει στις επιλογές του, με τις κατηγορίες των SUV να έχουν την τιμητική τους. Αυτό έχει αλλάξει δραστικά τους σχεδιασμούς των βιομηχανιών και αυτό δεν θα μπορούσε να μην το ακολουθήσει και η Nissan.

Μέσα στο 2021, η Ιαπωνική βιομηχανία θα λανσάρει και επίσημα το πιο μικρό SUV της με όνομα, Nissan Magnite. Τα πρώτα σχέδια αλλά και οι πρώτες πληροφορίες των χαρακτηριστικών του Magnite, ήρθαν στην επιφάνεια και ήδη προκάλεσαν το ενδιαφέρον του κοινού.



Το νέο Nissan Magnite, θα είναι το νέο Β-SUV της Ιαπωνικής βιομηχανίας, και θα έχει μήκος μικρότερο των 4 μέτρων. Η τεράστια μάσκα εμπρός αλλά και οι προβολείς, προσφέρουν δυναμικό profile στον «Μαγνήτη», και εφοδιασμένο με την Ιαπωνική τεχνολογία αιχμής της Nissan, θα δημιουργηθεί ένα μοντέλο, που όλοι θα θαυμάσουν. 

Κάτω από το καπό θα βρεθούν δύο κινητήρες εσωτερικής καύσης (ατμοσφαιρικός κινητήρας 1,0 λίτρου με ισχύ 72 άλογα και 1.000άρης turbo κινητήρας απόδοσης 95 ίππων), ενώ είναι σχεδόν σίγουρο πως θα είναι διαθέσιμο και με επιλογές hybrid κινητήρων. 



Το εσωτερικό του νέου Nissan Magnite, δεν έχει ακόμα αποκαλυφθεί, αλλά οι πληροφορίες αναφέρουν πως θα εφοδιαστεί με όλες τις τεχνολογίες συστημάτων ασφάλειας αλλά και infotainment της βιομηχανίας. Το επίσημο λανσάρισμα του νέου Β-SUV είναι σχεδιασμένο για τις αρχές του 2021. 

 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις