Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Νέο Opel Astra OPC 300 ίππων και Τετρακίνητο

24/11/2020

Η βιομηχανία της Opel ετοιμάζει την έκπληξη και σχεδιάζει το νέο Astra OPC, με δυναμική σχεδίαση, όλα τα νέα χαρακτηριστικά των νέων μοντέλων της, τετρακίνηση αλλά και ιπποδύναμη 300 ίππων. Δείτε όλες τις πληροφορίες για το νέο επερχόμενο μοντέλο επιδόσεων.

Η αναμονή για τη νέα 8η γενιά του Opel Astra έχει κορυφωθεί, και θα γίνει ακόμα μεγαλύτερη, μετά και τις πληροφορίες που έχουν κυκλοφορήσει για το επερχόμενο Astra OPC

To νέο Opel Astra OPC θα παρουσιαστεί και επίσημα το 2022, αλλά ήδη ξεκίνησαν να κυκλοφορούν δηλώσεις από τον υπεύθυνο σχεδιασμού της βιομηχανίας για το δυναμικό μοντέλο. Το νέο Astra θα βασιστεί στην εξελιγμένη έκδοση της πλατφόρμας EMP2 του ομίλου PSA και θα εφοδιαστεί με καινούρια γκάμα κινητήρων βενζίνης και diesel. 

Εξωτερικά θα βασιστεί στα χαρακτηριστικά του νέου Opel Mokka με την ολόφρεσκη μάσκα, και θα έχει δυναμικές λεπτομέρειες που θα το διαφοροποιούν από τα υπόλοιπα αδέλφια του. Το νέο Opel Astra OPC θα έχει κίνηση και στους τέσσερις τροχούς, με Plug-In κινητήρα υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα 1.600 κ.εκ. και ιπποδύναμη 300 ίππων. Θα συνδυαστεί με δύο ηλεκτρικά μοτέρ, με μπαταρία 13,2 kWh και αυτονομία κίνησης 50 χιλιομέτρων.

Η επίσημη παρουσίαση του νέου Opel Astra θα γίνει το 2021 ενώ του Astra OPC το 2022. 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις