Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Νέο Peugeot 408: Το coupe SUV που θα αγαπήσεις

Νέο Peugeot 408: Το coupe SUV που θα αγαπήσεις

Διαβάστηκε από 7208 αναγνώστες - 31/5/2022

Στα τέλη Ιουνίου θα κάνει την επίσημη πρώτη εμφάνιση του, το νέο Peugeot 408, με σχεδίαση που εντυπωσιάζει, κινητήρες για όλα τα γούστα και coupe SUV χαρακτηριστικά.

Το νέο Peugeot 408 θα εντυπωσιάζει

Ένα SUV με σιλουέτα Fastback θα είναι το νέο Peugeot 408, το οποίο το περιμένουμε στο τέλος του Ιουνίου να κάνει την πρώτη του εμφάνιση. Η γαλλική βιομηχανία βασίζει πολλά στο λανσάρισμα του νέου 408, αφού θα γίνει ο εκπρόσωπος της εταιρείας στην κατηγορία των Sports Activity Coupe (SAC). 

Crossover χαρακτηριστικά και coupe οροφή

Το νέο Peugeot 408 θα έχει σχεδίαση που θα τραβά τα βλέμματα των περαστικών, με κομψό πρόβολο, μεγάλη και επιβλητική γρίλια, λεπτά και φωτιστικά σώματα και προφυλακτήρα με έναν μεγάλο αεραγωγό στις άκρες του. Το νέο 408 θα ξεχωρίζει από την μεγάλη απόσταση που θα έχει από το έδαφος, τα πλαστικά προστατευτικά σε όλο το αμάξωμα και τους ενισχυμένους θόλους που θα κρύβουν τις μεγάλες σε μέγεθος ζάντες. Η coupe οροφή θα καταλήγει σε ένα κοφτερό σε σχεδίαση πίσω μέρος που θα λάβει φουτουριστικά φωτιστικά σώματα και σπορ διαχύτη.

Με πολλές επιλογές κινητήρα το νέο Peugeot 408

Tο νέο Peugeot 408 θα προσφερθεί με κινητήρα βενζίνης 1,2 λίτρων με ισχύ 130 άλογα, πετρελαιοκινητήρα 1,5 λίτρων με ισχύ 130 άλογα αλλά και δύο Plug-in υβριδικές εκδόσεις, με κίνηση στους μπροστά τροχούς, αυτόματο 8τάτυχο κιβώτιο, μπαταρία 12,4 kWh και ηλεκτρικό κινητήρα που παράγει 81 kW. 

...>>>Συνεχίστε το άρθρο

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε