Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
5 φωτογραφίες »

Nέο και ανανεωμένο Opel Crossland το 2021

7/10/2020

Η Opel μπαίνει σε νέα εποχή με τα μοντέλα Crossland να χουν τη τιμητική τους και καθώς ανανεώνονται με facelift έκδοση αφήνουν πίσω τα μοντέλα X. Διαβάστε παρακάτω όλες τις πληροφορίες για το επερχόμενο μοντέλο.

Η Γερμανική εταιρία αναβαθμίζει το μοντέλο Crossland αφήνοντας πίσω το σχεδιασμό των μοντέλων Χ δίνοντας νέα ταυτότητα καθώς θα μοιάζει πολύ στο στυλ του Mokka. Πιο συγκεκριμένα, η πιο εντυπωσιακή αλλαγή σε σχέση με το προηγούμενο μοντέλο ειναι ο πρόβολος, ο οποίος βασίζεται στο σχεδιασμό του Mokka. Σύμφωνα με την AUTO BILD το ανανεωμένο μοντέλο θα ναι διαθέσιμο στην αγορά από τις αρχές του 2021.

Η νέα μάσκα που δίνει η Opel στο ανανεωμένο μοντέλο της έρχεται με το brand name Vizor και η πινελιά των σχεδιαστών της εταιρίας από το Russelheimer έρχεται να δώσει μια πιο σπορ ατμόσφαιρα καθώς η μάσκα και ο προβολέας έχουν σχεδιαστεί ενιαία. Εκτός απ τη νέα όψη, oι προφυλακτήρες μπρος και πίσω είναι καινούριοι και θα υπάρχουν νέες επιλογές ζάντας. Τα sideskirts είναι ίδια στο σχεδιασμό σε σχέση με τον προκάτοχο του ενώ διαφέρει το πίσω μέρος. Η ανανεωμένη έκδοση συνδυάζει το μαύρο γυαλιστερό χρώμα στο καπό και στην οροφή του νέου  Crossland. 


 
Δεν υπάρχουν αλλαγές στο εσωτερικό του αυτοκινήτου. Η δομή του πιλοτηρίου δεν αλλάζει όπως και οι επιφάνειες ελέγχου και το τιμόνι διατηρούνται τα ίδια με το προκάτοχο του. Η Opel δίνει έμφαση στη ψυχαγωγία με 3 επιλογές. Πρώτον προσφέρει το Radio BT ως βάση, επιπρόσθετα το Μultimedia Radio αλλά σε υψηλότερη κατηγορία και το σύστημα Multimedia Navigation προσφέρεται στην  πιο exclusive έκδοση του. Στην στάνταρ έκδοση του μοντέλου προσφέρονται τα συστήματα Apple CarPlay και Android Auto

Με εξελιγμένο πλαίσιο στο αναβαθμισμένο μοντέλο της η Opel προσφέρει το Crossland σε μια εξαιρετικά σπορ έκδοση GS+Line. Ζάντες αλουμινίου 17 ιντσών, μαύρη οροφή, εργονομικά καθίσματα και με πιστοποίηση AGR με κόκκινη γραμμή. Ράγες οροφής και πίσω φώτα LED έρχονται στην στάνταρ έκδοση. Εκτός από ένα σύστημα προειδοποίησης πρόσκρουσης με αυτόματη πέδηση έκτακτης ανάγκης και ανίχνευση πεζών, υπάρχουν λειτουργίες όπως, έξυπνος έλεγχος ταχύτητας και μια κάμερα οπισθοπορείας 180 μοιρών. Η Opel δεν έχει αναφερθεί στους κινητήρες που θα εφοδιάσουν το μοντέλο. Αυτή τη στιγμή το Crossland X ξεκινά από 18.516 ευρώ το νέο Crossland πιθανότατα θα βασίζεται σε αυτή τη τιμή. 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις