2 φωτογραφίες »

Νέο πρόγραμμα Ford με 0% επιτόκιο και 8 χρόνια εγγύηση

Διαβάστηκε από 1135 αναγνώστες - 25/5/2020

Αποκτήστε τώρα με τους πιο ευνοϊκούς όρους της αγοράς και με μηδέν έγνοιες το αγαπημένο σας Ford, χάρη στην εργοστασιακή 8ετή εγγύηση και το μοναδικό προνόμιο του μηδενικού επιτοκίου που σας εξασφαλίζει η Ford Finance με το νέο χρηματοδοτικό πρόγραμμα MyFord0.

 
 
Στα πλαίσια της πρωτόγνωρης συγκυρίαςπου όλοι βιώνουμε την περίοδο αυτή,η Ford έρχεται να μηδενίσει τις έγνοιες προσφέροντας σε όλους τη δυνατότητα να αποκτήσουν το αγαπημένο τους EcoSport, Fiesta ή Focus με τους πλέον προνομιακούς όρους χρηματοδότησης μέσω του νέου προγράμματος MyFord 0.
 
Με επιτόκιο 0% και χωρίς επιπλέον εισφορά, το πρωτοποριακό πρόγραμμα χρηματοδότησης MyFord 0 της Ford Finance εξασφαλίζει μηδενικούς τόκους για επιλεγμένες εκδόσεις των EcoSport, Fiesta και Focu sπου θα αγοραστούν έως και τις 30 Ιουνίου. Το συνολικό όφελοςαγοράς μεγιστοποιείται, αφού το MyFord 0 συνδυάζεται με τα προωθητικά προγράμματα που προσφέρονται στα μοντέλα αυτά.
 
Η Ford δεν σταματά εδώ, αλλάσας δίνει έναν ακόμα λόγο για να χαμογελάτε ξέγνοιαστα.Με την 8ετή εργοστασιακή εγγύηση FordProtectμε την οποίαπροσφέρονται τα EcoSport, Fiesta και Focus στην ελληνική αγοράαποδεικνύει έμπρακτα την εμπιστοσύνη σταμοντέλα τηςκαι προσδίδει ένα ακόμα ισχυρό πλεονέκτημα σε όσους επιθυμούν να συμβιώσουν απροβλημάτιστα με το νέο τους αυτοκίνητο για πολλά χρόνια.
 

Δείτε περισσότερες πληροφορίες για το νέο χρηματοδοτικό πρόγραμμα της FordFinance μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα της Ford.

Παραδείγματα αγοράς με χρηματοδότηση MyFord 0

Fiesta 1.0L Titanium 125 PS
 
Αξία αυτοκινήτου: 15.662€ Ετήσιο ονομαστικό επιτόκιο: 0%
Προκαταβολή: 6.265€ Μηνιαία δόση: 195,77€
Ποσό χρηματοδότησης: 9.397€ Έξοδα δανείου: 280€+ΦΠΑ
Διάρκεια χρηματοδότησης: 48 μήνες Σ.Ε.Π.Π.Ε.: 1,9%


Το MyFord 0 διατίθεται για τα μοντέλα EcoSport, Fiesta και Focus και μεγιστοποιεί το όφελος αγοράς αφού συνδυάζεται με τα ισχύοντα προωθητικά προγράμματα της Ford Motor Ελλάς

ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ