Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Nissan GT-R: Πως θα μπορούσε να είναι η νέα γενιά
5 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Nissan GT-R: Πως θα μπορούσε να είναι η νέα γενιά

29/8/2022

Πολλοί έχουν αναρωτηθεί πως θα μπορούσε να είναι το επόμενο Nissan GT-R και αρκετοί σχεδιαστές έχουν αποδώσει τη δική τους άποψη, αλλά αυτή τη φορά, τα συγκεκριμένα κάνουν το γύρο του διαδικτύου.

Οι φήμες για το διάδοχο του διαχρονικού μοντέλου

Ένας ανεξάρτητος σχεδιαστής οραματίστηκε το μελλοντικό Nissan GT-R που θα μπορούσε να διαδεχθεί τη τελευταία γενιά του διαχρονικού μοντέλου.
 


Τα σχέδια είναι ανεξάρτητα από τη Nissan και προέρχονται από τον Roman Miah της Avante Design.

Τα σχέδια είναι ανεξάρτητα από τη Nissan και προέρχονται από τον Roman Miah της Avante Design.

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Από το

Οι φήμες για το μέλλον του Nissan GT-R είναι αρκετές και όχι όλες ευοίωνες, αφού με την ηλεκτροκίνηση στον ορίζοντα και τις εταιρείες να παλεύουν να μειώσουν τους ρύπους, τα δεδομένα αρχίζουν να δυσκολεύουν για τα περισσότερα supercars. Όλα αυτά όμως δεν μπόρεσαν να σταθούν εμπόδιο στον ανεξάρτητο σχεδιαστή που οραματίστηκε τη μελλοντική R36 γενιά του «Godzilla».

με στοιχεία από τις προηγούμενες γενιές

Ο Roman Miah της Avante Design λοιπόν, σχεδίασε το δικό του μοντέλο GT-R που παρατηρείται στις φωτογραφίες. Γενικά, η εμφάνισή του θυμίζει αρκετά τη γενιά R34 του Skyline GT-R, με τα μπροστινά φωτιστικά σώματα να έχουν σχεδόν το ίδιο σχήμα, ενώ πίσω συνεχίζουν τα δύο κυκλικά φώτα LED. Στο υπόλοιπο αμάξωμα συναντάμε ευθείες γραμμές και έντονες νευρώσεις που δημιουργούς αιχμηρές γωνίες, με τη σχεδίαση της οροφής να είναι παρόμοια με αυτή του GT-R35. Στην αεροδυναμική του αμαξώματος βοηθούν μία μεγάλη αεροτομή στο πίσω μέρος με ένα διαχύτη, αλλά και ένα μπροστινό χαμηλό σπόιλερ κάτω από μία τεράστια εισαγωγή αέρα, ενώ το καπό αποκτά δύο εισόδους αέρα.

...>>>Συνεχίστε το άρθρο

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε