Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Ντεμπούτο για τη νέα Mercedes E-Class Estate
12 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Ντεμπούτο για τη νέα Mercedes E-Class Estate

Διαβάστηκε από 15357 αναγνώστες - 20/6/2023

Το ντεμπούτο της πραγματοποίησε η νέα Mercedes E-Class Estate, η οποία έφτασε με μεγαλύτερες διαστάσεις από πριν, hi-tech εσωτερικό και επιλογές βενζίνης, diesel και PHEV.

Η νέα Mercedes-Benz GLA ήρθε. Advertisement Advertisement

Μεγαλύτερη από την προηγούμενη

H νέα Mercedes E-Class Estate ακολούθησε τον ίδιο δρόμο που χάραξε πριν από περίπου δύο μήνες η νέα E-Class, κάνοντας το επίσημο ντεμπούτο της, ως η ολοκαίνουργια βάγκον αδερφή της.
 
Αφήνοντας στην άκρη τους προλόγους και περνώντας απ' ευθείας στο κυρίως θέμα, η νέα Mercedes E-Class Estate ήρθε όντας μεγαλύτερη από το μοντέλου που αντικαθιστά. Το μεταξόνιό της έχει επεκταθεί κατά 22 χιλιοστά (2.961 χλστ.), ενώ το πλάτος κατά 28 χιλιοστά (1.880 χλστ.). Το μήκος είναι με τη σειρά του αυξημένο κατά 4 χιλιοστά (4.949 χλστ.), ενώ το ύψος κατά μόλις 1 χιλιοστό (1.469 χλστ.). Χάρη στην αύξηση των διαστάσεων οι επιβάτες απολαμβάνουν περισσότερους χώρους στο εσωτερικό, ενώ θετικά επηρεάζεται και ο χώρος αποσκευών. Με τα πίσω καθίσματα στη θέση τους το πορτμπαγκάζ μπορεί να φιλοξενήσει 615 λίτρα, αριθμός που αυξάνεται στα 1.830 λίτρα αν αναδιπλωθούν. Η χωρητικότητα του πορτμπαγκάζ επηρεάζεται μόνο στην PHEV έκδοση λόγω του ηλεκτροκίνητου υβριδικού συστήματος, με τους αριθμούς να αναφέρουν 460 ή 1.785 λίτρα, ανάλογα με τη θέση των πίσω καθισμάτων. Η πρόσβαση στον χώρο αποσκευών γίνεται μέσω μιας ηλεκτρικά λειτουργικής πόρτας, που είναι μέρος του βασικού εξοπλισμού.

...>>>Συνεχίστε το άρθρο
Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις

Η νέα Mercedes-Benz GLA ήρθε. Advertisement Advertisement