Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Νέο Honda Civic e:HEV: Το οδηγούμε στην Ισπανία
8 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Νέο Honda Civic e:HEV: Το οδηγούμε στην Ισπανία

Διαβάστηκε από 11860 αναγνώστες - 26/7/2022

Μετά την παρουσίαση του νέου Honda Civic e:HEV στη Μαδρίτη, το οδηγήσαμε σε διαφορετικές συνθήκες, όπως πόλη, αυτοκινητόδρομο και επαρχιακές διαδρομές. Δηλώνουμε πως μας άρεσε!

Πρώτη οδήγηση: Το νέο Honda Civic e:HEV στην Ισπανία

Το Honda Civic βρίσκεται πια στην 11η γενιά του, και έχει κλείσει αισίως 50 χρόνια ζωής, αφού το πρώτο μοντέλο κυκλοφόρησε το 1972. Στην ονομασία πλέον έχει προστεθεί ο χαρακτηρισμός e:HEV, ο οποίος δηλώνει πως το κινητήριο σύνολο είναι υβριδικό. Ήμασταν προσκεκλημένοι της Honda στην Μαδρίτη, στην παρουσίαση της τρέχουσας γενιάς, όπου γνωρίσαμε από κοντά το νέο Civic e:HEV. Ήρθε η ώρα να σας μεταφέρουμε τις εντυπώσεις μας από την οδήγηση του αυτοκινήτου με τους 184 ίππους!

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Η ανθρωποκεντρική φιλοσοφία πίσω από την εξέλιξη του Honda Civic e:HEV




Στην εξέλιξη του νέου Honda Civic e:HEV ακολουθήθηκε η ανθρωποκεντρική φιλοσοφία «Man Maximum-Machine Minimum», δηλαδή «Μέγιστος Άνθρωπος-Μηχάνημα Ελάχιστο», την οποία η εταιρεία έχει ασπαστεί από τη δεκαετία του 1970. Η βασική αρχή της συγκεκριμένης φιλοσοφίας είναι πως το ιδανικό αυτοκίνητο θα πρέπει να ξεπεράσει την παραδοσιακή σχέση ανθρώπου-μηχανής, και ο σκοπός της τεχνολογίας και του σχεδιασμού είναι να υπηρετούν τις ανάγκες του ανθρώπου. Αυτό κάνει το νέο Civic e:HEV να προσφέρει μία συναρπαστική οδηγική εμπειρία. Ας μην ξεχνάμε άλλωστε πως οι προηγούμενες γενιές έχουν περάσει στα βιβλία της αυτοκινητικής ιστορίας, με ονόματα όπως Civic Si-R, Civic VTi και Civic Type-R να έχουν δημιουργήσει το δικό τους θρύλο σε πίστες και δρόμους.

Στην ηλιόλουστη Μαδρίτη μας δόθηκε η ευκαιρία να οδηγήσουμε για πρώτη φορά το ολοκαίνουργιο Honda Civic e:HEV, το μοντέλο που έρχεται να συνεχίσει την ένδοξη πορεία του ονόματος. Ο κύριος Ko Yamamoto, τεχνικός σύμβουλος της εταιρείας και κεντρικός ομιλητής στην παρουσίαση, ο οποίος δηλώνει petrolhead, ανέφερε πως το νέο Honda Civic e:HEV είναι ένα «Υβριδικό για οδηγούς». Ισχύει αυτό; Θα φορέσει επάξια τη βαριά «φανέλα» που του έχει κληροδοτηθεί;

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε