Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Οδηγούμε το νέο ηλεκτρικό Mini το οποίο αλλάζει φιλοσοφία
6 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Οδηγούμε το νέο ηλεκτρικό Mini το οποίο αλλάζει φιλοσοφία

Διαβάστηκε από 8394 αναγνώστες - 4/5/2023

Η πέμπτη γενιά του Mini βρίσκεται ήδη στο τελικό στάδιο της ανάπτυξης. Σε συνεργασία με την AutoBild οδηγήσαμε την αμιγώς ηλεκτρική έκδοση σε πίστα στην Αυστρία και έχουμε τις πρώτες εντυπώσεις!

Πριν λίγο καιρό είχαν διαρρεύσει φωτογραφίες που έδειχναν το νέο Mini Cooper που βρίσκεται στο στάδιο της εξέλιξης. Τώρα είχαμε την τύχη, όχι μόνο να το δούμε από κοντά, αλλά και να οδηγήσουμε την αμιγώς ηλεκτρική έκδοση που θα κατασκευάζεται αποκλειστικά σε εργοστάσιο στη Κίνα.
 
Βέβαια εξωτερικά ακόμα είναι καμουφλαρισμένο και μεγάλο μέρος του εσωτερικού εξακολουθεί να είναι καλυμμένο με «σεντόνι». Πάντως ακόμα και έτσι μπορούμε να αντιληφθούμε ότι η κεντρική οθόνη συνεχίζει να είναι κυκλική, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες δεν θα υπάρχει ο «κλασσικός» περιστροφικός διακόπτης κι όλα θα γίνονται μέσω αφής.
 
Κόντρα στην τάση της εποχής, το νέο μοντέλο είναι ελαφρώς κοντύτερο (3,84 μέτρα) από το παλιό, αλλά πλέον είναι και  4 εκατοστά πιο φαρδύ. Επιπλέον αντί να μιμείται το στυλ ενός αυτοκινήτου της δεκαετίας του '60 με χαριτωμένους χρωμιωμένους διακόπτες, εστιάζει στο minimal, αλλά χάρη στις εξαιρετικά φιναρισμένες επιφάνειες δεν φαίνεται κατώτερο των προσδοκιών που θα έχει ένας εν δυνάμει ιδιοκτήτης του.
 

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

...>>>Συνεχίστε το άρθρο

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε