Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Οργασμός νέων στοιχείων για το νέο Nissan Juke

18/7/2019

Η ημέρα παρουσίασης του νέου Nissan Juke κοντοζυγώνει και οι πληροφορίες που κυκλοφορούν γύρω από το νέο μοντέλο, όλο και πληθαίνουν. Διαβάστε εδώ ότι έχει κυκλοφορήσει μέχρι στιγμής.

Παραπάνω από μία ηλεκτροκίνητες εκδόσεις ετοιμάζεται να λανσάρει η Nissan στο νέας γενιάς Juke που απέχει λίγους μήνες πριν το επίσημο ντεμπούτο του. Το μοντέλο πρωτολανσαρίστηκε το 2010 και διαδραμάτισε σημαντικό ρόλο στην δημοφιλία των μικρών SUV. O διάδοχός του αναμένεται να βασιστεί πάνω στην CMF-B πλατφόρμα της Renault-Nissan που χρησιμοποιείται για τα πιο μικρά σε μέγεθος αυτοκίνητα.



Αυτό το γεγονός θα δώσει την δυνατότητα στην Νissan να δώσει στο Juke την ίδια plug-in υβριδική τεχνολογία που χρησιμοποιεί και το ολοκαίνουριο Captur, ενώ πιθανή είναι επίσης η προσθήκη του υβριδικού E-Power κινητήριου συνόλου που προσφέρει η μάρκα στο Νοte στην Ιαπωνία. Συγκεκριμένα, η Nissan έχει αποκαλύψει ότι μια τέτοια έκδοση θα προσφερθεί και στην Ευρώπη αλλά δεν αποκάλυψε περισσότερες λεπτομέρειες για το ποιο μοντέλο θα είναι αυτό που θα την λάβει.

Το Juke θα συνεχίσει να κατασκευάζεται στο εργοστάσιο της Νissan στο Sunderland της Αγγλίας μαζί με το καινούριο Qashqai. Aξίζει να υπενθυμίσουμε πως το μικρό SUV ήταν το κορυφαίο σε πωλήσεις μοντέλο της κατηγορίας του στην Ευρώπη μέχρι το 2013, όταν και ξεπεράστηκε από τα Renault Captur και Peugeot 2008.  Το 2018, ήταν το 13ο πιο δημοφιλές «μικρό» SUV. H νέα γενιά θα κάνει ντεμπούτο στις 3 Σεπτεμβρίου του φετινού έτους. 
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις