Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Ουκρανική Κρίση: Η Ford αναστέλλει τις δραστηριότητές της στη Ρωσία

Ουκρανική Κρίση: Η Ford αναστέλλει τις δραστηριότητές της στη Ρωσία

2/3/2022

Έπειτα από τις εξελίξεις των τελευταίων γεγονότων μεταξύ Ρωσίας-Ουκρανίας, οι αντιδράσεις στο χώρο της αυτοκινητοβιομηχανίας είναι αρκετές, με την Ford να είναι η πιο πρόσφατη εταιρεία που αναστέλλει τις δραστηριότητές της από τη Ρωσία.

Επίσημη θέση απέναντι στον πόλεμο της Ρωσίας

Η Ford πήρε και επίσημα θέση απέναντι στον πόλεμο της Ρωσίας και της Ουκρανίας, δηλώνοντας πως θα αποσύρει τις δραστηριότητες που διατηρούσε στη Ρωσία. Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Ford, Jim Farley έκανε γνωστή την είδηση μέσω ανάρτησης στο Twitter.

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Δωρεά 100.000 δολαρίων προς τον ουκρανικό λαό

Ο Jim Farley έκανε γνωστή τη βαθιά ανησυχία του για την εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία στις 24 Φεβρουαρίου υποστηρίζοντας ηθικά τον ουκρανικό λαό. Στο εν λόγω tweet συμπεριλαμβάνεται και ένα μεγαλύτερο Δελτίο Τύπου, στο οποίο ανακοινώνεται πως μέσω του Ford Fund, η αμερικανική εταιρεία θα δωρίσει 100.000 δολάρια στο οργανισμό «Global Giving Ukraine Relief Fund».

Το ίδιο έχουν κάνει και άλλες εταιρείες

Κάπου εδώ να θυμίσουμε πως η Ford δεν είναι η πρώτη εταιρεία που προχωράει σε μία τέτοια βαρυσήμαντη κίνηση κατά της Ρωσίας, αφού και άλλες αυτοκινητοβιομηχανίες όπως οι Volkswagen, Mercedes-Benz, Jaguar - Land Rover, Volvo και General Motors προχώρησαν αναλόγως.

Η Ford παίρνει θέση απέναντι στον πόλεμο.
Επίσημα, αναστέλλει τις δραστηριότητές της στη Ρωσία.
Σκοπεύει να δωρίσει 100.000 δολάρια στον ουκρανικό λαό.
Σε παρόμοιες κινήσεις έχουν προβεί και άλλες αυτοκινητοβιομηχανίες.

 

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε