Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ: Νέο Kia K7

12/6/2019

Η Κορεατική βιομηχανία αυτοκινήτων παρουσίασε το ανανεωμένο Kia K7, με πολλές και σημαντικές αλλαγές στο εξωτερικό, τρία χρόνια μετά την ύπαρξη της δεύτερης γενιάς. Διαβάστε την αναλυτική παρουσίαση..

Αν και το εντυπωσιακό σεντάν δεν προσφέρεται στην ελληνική αγορά αξίζει να δούμε τις εκτεταμένες αλλαγές που έχει πραγματοποιήσει η Kia, οι οποίες βρίσκονται κυρίως στο εμπρόσθιο μέρος. Οι πιο προφανείς από αυτές είναι οι ανασχεδιασμένοι προβολείς, αλλά και τα LED φώτα ημέρας, τα οποία πλέον φτάνουν στη «μύτη της τίγρης», όπως ονομάζεται ο σχεδιασμός της μάσκας των περισσοτέρων μοντέλων της μάρκας.


 
Στις εικόνες φαίνεται πως τα φώτα ομίχλης σε σχήμα κύβου του παλαιού μοντέλου έχουν φύγει από τον προφυλακτήρα, ο οποίος συν τις άλλοις έχει αποκτήσει μια διακοσμητική μεταλλική γραμμή που «τρέχει» στο κατώτατο μέρος του. Το πίσω μέρος έχει εκσυγχρονιστεί, με μια λεπτή φωτιζόμενη γραμμή που συνδέει τα δύο φωτιστικά σώματα, ενώ οι τραπεζοειδείς απολήξεις του συστήματος εξάτμισης παραμένουν αλλά έχουν διαφοροποιήσει το σχεδιασμό τους.



Το εσωτερικό με τη σειρά του θα διαθέτει ακόμα περισσότερα στοιχεία. Ένας επανασχεδιασμένος πίνακας οργάνων είναι το βασικό χαρακτηριστικό της καμπίνας και ακολουθείται από την φρεσκαρισμένη σχεδιαστικά, κεντρική κονσόλα. Παρούσα είναι μία μεγαλύτερη οθόνη αφής 12,3 ιντσών που φιλοξενεί το σύστημα ψυχαγωγίας και πληροφοριών, που τοποθετείται πάνω από τους νέους αεραγωγούς και το σύστημα κλιματισμού. Διαφορετικός είναι ο επιλογέας ταχυτήτων, όχι όμως και το τιμόνι που έχει υιοθετηθεί από το τρέχον μοντέλο.
 
Σε ότι αφορά τους κινητήρες η Kia ανέφερε πως το μοντέλο θα εξοπλίζεται με βενζινοκινητήρες άμεσου ψεκασμού 2,5 και 3,0 λίτρων, ενώ παρούσα θα είναι και μία υβριδική έκδοση.

 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις