Μικρά SUV | Μικρά | Οικογενειακά SUV | Premium | Electric
Περισσότερα από 20 μοντέλα θα φέρει η Audi έως το 2026!

Περισσότερα από 20 μοντέλα θα φέρει η Audi έως το 2026!

27/1/2023

Περισσότερα από 20 νέα μοντέλα ανακοίνωσε πως θα παρουσιάσει η Audi μέχρι το 2026 σε μία άνευ προηγουμένου προϊοντική επίθεση και ενώ βρίσκεται στο δρόμο προς τον πλήρη εξηλεκτρισμό της.

Πανσπερμία μοντέλων από την Audi

Η Audi ετοιμάζεται να παρουσιάσει πλήθος νέων μοντέλων μέσα στα επόμενα τρία χρόνια. Μάλιστα από τη στιγμή που η γερμανική φίρμα προχωρά προς τον εξηλεκτρισμό της, τα χρόνια αυτά θα είναι μεταβατικά, γι' αυτό και τα ηλεκτρικά θα έρχονται μαζί με νέα αυτοκίνητα με κινητήρα εσωτερικής καύσης.

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

20+ νέα αυτοκίνητα σε τρία χρόνια

Αυτό τόνισε σε δηλώσεις του ο επικεφαλής σχεδιασμού της γερμανικής φίρμας, Marc Lichte, γνωσρτοποιόντας τον ερχομό 20+ νέων αυτοκινήτων μέχρι το 2026... «Εργαζόμαστε για ηλεκτρικά και διαδόχους των μοντέλων με κινητήρες εσωτερικής καύσης. Πρόκειται να δούμε το μεγαλύτερο λανσάρισμα προϊόντων στην ιστορία της Audi με περισσότερα από 20 αυτοκίνητα τα επόμενα δυόμισι χρόνια. Αυτός είναι ο λόγος που εστιάζουμε σε αυτοκίνητα όπως το Activesphere το οποίο είναι το τελευταίο πρωτότυπο αυτοκίνητο για τα επόμενα χρόνια, ώστε να μπορέσουμε να επικεντρωθούμε στη σειρά παραγωγής».

Μοντέλα σε όλη την γκάμα

Η «επίθεση» καινούργιων μοντέλων της Audi θα καλύπτει ολόκληρη την γκάμα, με το μοντέλο παραγωγής τους Activesphere να είναι ένα από τα τελευταία που θα παρουσιαστούν  χρονικά και θα αντιμετωπίσει τα Land Rover Defender και Mercedes G-Class.

Πρώτο Audi στην ΡΡΕ πλατφόρμα το Q6 e-tron

Η πλατφόρμα PPE της εταιρείας θα αποτελέσει τη βάση αυτού και άλλων ηλεκτρικών, τόσο της Audi, όσο και οχημάτων από τις μάρκες του Ομίλου VW. Το πρώτο Audi που θα βασίζεται στη συγκεκριμένη αρχιτεκτονική θα είναι το Q6 e-tron. Ένα πλήρως ηλεκτρικό A6 e-tron σεντάν θα ακολουθήσει το 2023, πριν την έκδοση Avant που θα έρθει το επόμενο έτος. Από κει και πέρα το πολυτελές A8, θα γίνει ηλεκτρικό και θα  ονομάζεται A8 e-tron. Ηλεκτρικές εκδόσεις και άλλων βασικών μοντέλων είναι στο δρόμο του ερχομού, αν και η Audi θα λανσάρει παράλληλα νέες εκδόσεις και με κινητήρα εσωτερικής καύσης, η τελευταία από τις οποίες θα τεθεί σε παραγωγή το 2025.

Πανσπερμία μοντέλων από την Audi!
20+ νέα αυτοκίνητα σε τρία χρόνια.
Μοντέλα σε όλη την γκάμα της γερμανικής φίρμας.
Πλειοψηφία τα ηλεκτρικά αλλά και με κινητήρες εσωτερικής καύσης.
Θα έπαιρνες ηλεκτρικό Audi ή πιστεύεις πως είναι νωρίς ακόμα;

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε