Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Peugeot 308: Το κορυφαίο αυτοκίνητο για γυναίκες το 2022

Peugeot 308: Το κορυφαίο αυτοκίνητο για γυναίκες το 2022

8/3/2022

Το Peugeot 308 ανακηρύχθηκε το κορυφαίο αυτοκίνητο του 2022, ενώ ψηφίστηκε από τις γυναίκες για τις γυναίκες!

Στο θρόνο του Womens World Car of the Year

Το Peugeot 308 είναι το πρώτο στην προτίμηση του γυναικείου κοινού, καθώς το γαλλικό μικρομεσαίο κέρδισε τον τίτλο του Womens World Car of the Year (WWCOTY). Το 308 ψηφίστηκε από 56 γυναίκες δημοσιογράφους του χώρου από 40 διαφορετικές χώρες και σήμερα 8 Μαρτίου ανακοινώθηκαν τα τελικά αποτελέσματα, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας. Έτσι λοιπόν, το Peugeot 308 διαδέχεται στον θρόνο τον περσινό νικητή που ήταν το Land Rover Defender.

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Το καλύτερο μεταξύ 6 μοντέλων

Όπως είχαμε αναφέρει και παλιότερα, το 308 επικράτησε μεταξύ 6 καλύτερων αυτοκινήτων συνολικά που είχαν κερδίσει τις επιμέρους κατηγορίες του θεσμού. Αυτά ήταν: Urban Model (αστικό αυτοκίνητο): Peugeot 308, Familiy SUV (οικογενειακό SUV): Kia Sportage, Large Car (μεγάλο αυτοκίνητο): Ford Mustang Mach-E, Large SUV (μεγάλο SUV): BMW iX, Performance Car (αυτοκίνητο επιδόσεων): Audi e-Tron GT, Pure 4X4 & Pick Up (καθαρόαιμο 4Χ4 και Pick Up): Jeep Wrangler 4xe.

Επιδόσεις, άνεση και σχεδίαση

Σύμφωνα με την πρόεδρο του WWCOTY, Marta Garcia, το 308 πήρε με ελάχιστο προβάδισμα τον τίτλο από το δεύτερο μοντέλο. Οι κριτές ξεχώρισαν τη δυναμική οδήγηση, τις επιδόσεις, την άνεση και τη σχεδίαση του Peugeot 308 που ήταν μερικά από τα στοιχεία που το οδήγησαν στην πρώτη θέση.

...>>>Συνεχίστε το άρθρο

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε