Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Πράσινο φως για το VW ID.Life
6 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Πράσινο φως για το VW ID.Life

28/2/2022

Το προσιτό ηλεκτρικό μικρό της Volkswagen πήρε την έγκριση για το δρόμο προς την παραγωγή, αν και θα είναι αρκετά διαφορετικό από το μοντέλο που είχε παρουσιαστεί πριν μερικούς μήνες με το όνομα ID.Life.

Προς την παραγωγή το VW ID.Life

Το πράσινο φως για την παραγωγή πήρε το μικρό οικονομικό ηλεκτρικό μοντέλο της Volkswagen, που είχαμε συναντήσει πριν μερικούς μήνες με το όνομα ID.Life. Παρόλα αυτά, αναμένουμε να δούμε την τελική του μορφή αρκετά αλλαγμένη σε σχέση με αυτό που γνωρίζαμε μέχρι στιγμής, ενώ η παρουσίασή του θα γίνει μέσα στον επόμενο χρόνο.
 

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Πιθανόν θα λάβει το όνομα ID.2

Η παραγωγή του νέου προσιτού μικρού αναμένεται να έρθει γύρω στο 2025, όπου και θα κυκλοφορήσει στην ευρωπαϊκή αγορά. Οι πιθανότητες λένε πως θα καταλήξει με διαφορετικό όνομα στην παραγωγή με τις φήμες να κάνουν λόγο ότι θα φέρει το όνομα «ID.2», κάτι το οποίο υποστηρίζει και ο Jozef Kaban, Υπεύθυνος του Σχεδιαστικού Τμήματος. Αυτό γίνεται, αφού το μάρκετινγκ της γερμανικής εταιρείας θεώρησε πως το όνομα ID.Life δεν είχε την αναμενόμενη ανταπόκριση από το κοινό.
 

Κάτω από 231 ίππους & πάνω από 400 χλμ. αυτονομία

Το επερχόμενο ID.2 θα διαθέτει ακόμα πιο νεανική και μοντέρνα εμφάνιση ξεχωρίζοντας από την υπόλοιπη γκάμα ID, ενώ παράλληλα θα αποτελεί και την φθηνότερη εκδοχή της πλατφόρμας. Η μετάδοση της κίνησης θα γίνεται πλέον στους εμπρόσθιους τροχούς με την απόδοση του ηλεκτροκινητήρα να  είναι λίγο μικρότερη από εκείνη που είχε ανακοινώσει  η Volkswagen για το ID.Life και τους 231 ίππους. Με βάση τα όσα γνωρίζουμε, η μπαταρία θα  είναι χωρητικότητας 57 kWh με την αυτονομία να είναι μεγαλύτερη από 400 χιλιόμετρα.
 

...>>>Συνεχίστε το άρθρο

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε