Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Πρεμιέρα για το ηλεκτρικό Opel Astra με 156 ίππους!
8 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Πρεμιέρα για το ηλεκτρικό Opel Astra με 156 ίππους!

Διαβάστηκε από 10764 αναγνώστες - 30/11/2022

Πρεμιέρα με 156 ίππους έκανε το αμιγώς ηλεκτρικό Opel Astra, το οποίο θα προσφερθεί τόσο σε hatchback, όσο και σε wagon, όντας εξοπλισμένο με το ηλεκτρικό σύνολο του Peugeot E-308.

Το πρώτο Astra χωρίς κινητήρα καύσης

Η Opel συνεχίζει τον εξηλεκτρισμό της γκάμας της και στο πλαίσιο αυτό παρουσίασε την αμιγώς ηλεκτρική έκδοση του Astra, το οποίο για πρώτη φορά θα πωληθεί στις αγορές χωρίς κινητήρα εσωτερικής καύσης, ανοίγοντας με αυτό τον τρόπο ένα νέο κεφάλαιο στην ιστορία του.

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

156 άλογα και 270 Nm ροπή

Το ηλεκτρικό Astra δανείζεται το κινητήριο σύνολο του ηλεκτρικού Peugeot E-308, ενώ θα κυκλοφορήσει επίσης σε στυλ αμαξώματος hatchback και wagon. Έτσι το ηλεκτρικό Astra θα εξοπλιστεί με έναν ηλεκτροκινητήρα που θα κινεί τους μπροστινούς τροχούς. Η ισχύς του θα ανέρχεται στα 156 άλογα και η ροπή του στα 270 Nm. Η τελική ταχύτητα και στο hatchback και wagon ηλεκτρικό Astra ορίζεται στα 170 χλμ./ώρα.

Αυτονομία 416 χιλιόμετρα

Το ηλεκτρικό Astra μπορεί να καλύψει 416 χιλιόμετρα χωρίς να χρειαστεί φόρτιση, αφού το ηλεκτρικό μοτέρ αντλεί ενέργεια από την ίδια μπαταρία που βρίσκουμε και στο Peugeot E-308, δηλαδή μπαταρία 54 kWh με χρησιμοποιήσιμη χωρητικότητα 51 kWh. Απαιτεί περίπου μισή ώρα για να φορτίσει στο 80% όταν είναι συνδεδεμένη με φορτιστή DC 100 kW.

...>>>Συνεχίστε το άρθρο

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε