Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Πρεμιέρα για το ολοκαίνουργιο Hyundai Kona!
8 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Πρεμιέρα για το ολοκαίνουργιο Hyundai Kona!

20/12/2022

Πρεμιέρα έκανε το ολοκαίνουργιο Hyundai Kona που στη νέα του γενιά έρχεται όντας μεγαλύτερο και με φουτουριστική σχεδίαση, ενώ θα διαθέτει στην γκάμα του εκδόσεις με θερμικούς κινητήρες, υβριδικές, αλλά και αμιγώς ηλεκτρική επιλογή.

LED μπάρα μπροστά και πίσω

Η Hyundai προχώρησε στην αποκάλυψη του νέου Kona. Στη νέα του γενιά το μικρό SUV έρχεται αλλαγμένο κάτι που εύκολο γίνεται ορατό εξαρχής από την τολμηρή νέα σχεδίαση που είναι εξαιρετικά φουτουριστική και εντυπωσιακή. Αρχικά να πούμε πως κάθε έκδοση του Kona έχει ελαφρώς διαφορετική εμφάνιση. Ωστόσο όλα τα μοντέλα διαθέτουν μπροστά και πίσω μία λεπτή LED μπάρα, την οποία η Hyundai ονομάζει «Seamless Horizon Lamp». Την ίδια στιγμή τα βασικά φωτιστικά σώματα είναι τοποθετημένα χαμηλότερα τόσο στον μπροστά όσο και στον πίσω πρόβολο. Από κει και πέρα η ηλεκτρική έκδοση του Kona εξοπλίζεται με ζάντες αλουμινίου 19 ιντσών εμπνευσμένες από pixel, καθώς και μια κλειστή μάσκα και αυτή με γραφικά pixel.

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Και σπορτίφ εκδοση Ν Line

Οι εκδόσεις που θα εξοπλίζονται είτε με κινητήρα εσωτερικής καύσης, είτε με υβριδικό σύστημα κίνησης, έχουν πιο στιβαρό look. Διαθέτουν πλαστική επένδυση αμαξώματος και πιο επιθετικό μπροστινό προφυλακτήρα με τριγωνικές εισαγωγές αέρα. Στην σπορτίφ εξοπλιστική έκδοση N Line, το Kona λαμβάνει διαφορετικής σχεδίασης εμπρός και πίσω προφυλακτήρες και 19άρες ζάντες αλουμινίου. Το μοντέλο μπορεί επίσης να εξοπλιστεί με μαύρους καθρέφτες και μαύρη οροφή για διχρωμία στο εξωτερικό.

Αυξημένο μήκος, πλάτος και μεταξόνιο

Η Hyundai είπε πως λεπτομερείς προδιαγραφές θα ανακοινωθούν τους επόμενους μήνες, αλλά γνωστοποίησε ότι στη νέα του γενιά το Kona είναι 150 χιλιοστά πιο μεγάλο από το προηγούμενο και το μήκος του ανέρχεται στα 4.355 χιλιοστά. Το μεταξόνιο, από την πλευρά του έχει αυξηθεί κατά 60 χιλιοστά, ενώ το φάρδος του είναι μεγαλύτερο κατά 25 χιλιοστά.

...>>>Συνεχίστε το άρθρο

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε