Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Η νέα τρισδιάστατη μάσκα συνιστά την κυριότερη σχεδιαστική αλλαγή εξωτερικά.

Τα μέτρια ποιοτικά πλαστικά δεν συνάδουν ούτε με τον χαρακτήρα του Aygo, ούτε με το σε γενικές γραμμές νεανικό του εσωτερικό.

Το σύστημα πολυμέσων με την 7άρα οθόνη και την κάμερα οπισθοπορείας διατίθεται έξτρα.

Πρώτη οδήγηση: Toyota Aygo facelift

30/8/2018

Το μικρό της Toyota ανανεώθηκε, αποκτώντας νέο πρόσωπο, ελαφρώς αλλαγμένα φωτιστικά σώματα μπρος- πίσω και νέο design τροχών.

Πρώτη εντύπωση
Τι μας αρέσει και τι όχι:

Φρέσκο παρουσιαστικό και νέο κατανοητό σύστημα πολυμέσων. 
Μέτρια ποιοτικά πλαστικά στο εσωτερικό. 

Μετά από μερικά χρόνια ήρθε και για το Aygo το πλήρωμα του χρόνου για ένα μικρής έκτασης facelift.Οι αλλαγές είναι λίγες και αφορούν κυρίως στο μπροστινό μέρος του 3,47 μέτρων μήκους μοντέλου, όπου και απαντάται μια νέα και σε ένα βαθμό τρισδιάστατη μάσκα, η οποία προεξέχει ελαφρώς και είναι κατά τι πιο στρογγυλή. Αν σε αυτή προσθέσετε τα αλλαγμένα φωτιστικά σώματα μπρος- πίσω και το νέο design των τροχών έχετε μια πλήρη εικόνα του συνόλου των αλλαγών. Στο εσωτερικό ανανεώθηκαν οι χρωματικοί συνδυασμοί, ενώ αυτό που ξεχωρίζει είναι το νέο σύστημα πολυμέσων (βασικό στην έκδοση Aygo x- play) το οποίο διαθέτει Android, επιτρέπει τη χρήση εφαρμογών Smartphone και συνδυάζεται με μια κάμερα οπισθοπορείας. Εκτός των άλλων η Toyota προσφέρει για όλα τα μοντέλα της το πακέτο ασφαλείας Safety Sense, το οποίο περιλαμβάνει σύστημα αποφυγής σύγκρουσης, φρεναρίσματος ανάγκης και αλλαγής λωρίδας. Σε ό,τι αφορά στην οδική συμπεριφορά λίγα πράγματα έχουν αλλάξει. Ο 1000άρης και ελαφρώς επεξεργασμένος κινητήρας των 72 ίππων κινεί σε αξιοπρεπείς ρυθμούς το μικρό αυτοκίνητο, συνδυάζοντας χαμηλή κατανάλωση και λιγότερους κραδασμούς, χωρίς να λείπει ο θόρυβος πάντως. Εν κατακλείδι: το μικρό Aygo θα κινηθεί με άνεση στην πόλη, όπου είναι άλλωστε και το φυσικό του περιβάλλον, ενώ δεν θα αντιμετωπίσει και ιδιαίτερα προβλήματα στις εκτός των τειχών μετακινήσεις.

Συμπέρασμα 
Μικρής έκτασης, αλλά πετυχημένο σε γενικές γραμμές facelift. Όποιος ψάχνει ένα έξυπνο όχημα πόλης, θα αγαπήσει το Aygo. 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις