Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Συνολικά, χρειάστηκε να γίνει 5 φορές ανεφοδιασμός.

Ρεκόρ Guinness συνεχόμενης Πλαγιολίσθησης με M5

Διαβάστηκε από 8539 αναγνώστες - 17/10/2019

Το ρεκόρ μεγαλύτερης διάρκειας ντριφταρίσματος ανήκει πλέον στην BMW M5, συντρίβωντας παράλληλα την επίδοση του προηγούμενου κατόχου. Δείτε πως τα κατάφερε αλλά και τον εντυπωσιακό ανεφοδιασμό της...

Η BMW δεν έμεινε μόνο στα λόγια και τελικά κατάφερε να ολοκληρώσει το μεγαλύτερης διάρκειας ντριφτάρισμα που έχει γίνει ποτέ, με τον Johan Schwartz να διαλύει το προηγούμενο ρεκόρ που είχε κάνει ο ίδιος με την M5 της προηγούμενης γενιάς.
 
Αυτή τη φορά ο δάσκαλος οδήγησης της BMW Performance έκανε με τη M5 περισσότερους από 2.000 γύρους (περίπου 374 χλμ.) συντρίβοντας εκτός από το προσωπικό του ρεκόρ με την παλια M5 και τα ρεκόρ που είχε κάνει το Toyota 86 GT τον Ιούνιο του 2017 ολοκληρώνοντας ένα drift μετά από 165 χλμ.
   
Για να πραγματοποιηθεί το εγχείρημα αυτό, μια M5 προηγούμενης γενιάς με οδηγό τον Matt Mullins ανέλαβε να ανεφοδιάζει εν κινήσει τον διπλό turbo κινητήρα 4,4 λτ. της M5 του Schwartz. Συνολικά, χρειάστηκε να γίνει 5 φορές ανεφοδιασμός με τις δύο Μ5 να ακουμπούν μεταξύ τους σε ουκ ολίγες περιπτώσεις. Πρέπει να σημειωθεί πάντως πως η BMW έβρεχε συνεχώς το οδόστρωμα ώστε να γίνει το ρεκόρ λίγο πιο εύκολα, παραμένει πάντως εντυπωσιακό πως ο Schwartz κατάφερε να πλαγιάζει την M5 επί 8 συνεχόμενες ώρες.
 
Δείτε το πρώτο video με το ρεκόρ ενώ στη συνέχεια σας παραθέτουμε και το video που έδωσε στη δημοσιότητα η BMW για το τι έγινε πίσω από τις κάμερες.


 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις