Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Peugeot Service EcoExpert με 59 ευρώ & Δώρο η Οδική Βοήθεια για 1 έτος.

Peugeot Service EcoExpert με 59 ευρώ & Δώρο η Οδική Βοήθεια για 1 έτος.

Service Peugeot με 59 ευρώ

18/3/2016

Η Peugeot Automotivo, με το πρόγραμμα SERVICE ECOEXPERT, σας δίνει τη δυνατότητα να συντηρήσετε το Peugeot σας σε χαμηλές τιμές, προσφέροντάς σας ως επιπλέον δώρο, την οδική βοήθεια για ένα χρόνο.

Στην Peugeot Automotivo μπορείτε να συντηρήσετε το αυτοκίνητό σας με μόλις 59 ευρώ και να πάρετε δώρο την οδική βοήθεια για ένα χρόνο (με βάση το πρόγραμμα SERVICE ECOEXPERT). Η τιμή αφορά αυτοκίνητα ηλικίας από 5 έτη και πάνω και δεν συνδυάζεται με άλλες προσφορές και εκπτώσεις (περιλαμβάνει και ΦΠΑ).

Στην προσφορά περιλαμβάνονται:
• Αντικατάσταση λιπαντικών 10W40
• Αλλαγή φίλτρου λαδιού
• Αντικατάσταση ροδέλας τάπας λαδιού
• Τεχνικός έλεγχος ασφάλειας 15 σημείων

Ο Τεχνικός Έλεγχος Ασφάλειας 15 σημείων περιλαμβάνει:
Ηλεκτρονικό έλεγχο βλαβών, Ελαστικά, Φρένα, Φώτα, Καθαριστήρες, Εξάτμιση, Ανάρτηση, Αμάξωμα, Μπαταρία, Ψύξη, Έλεγχο όλων των σταθμών των υγρών, καθώς και αν για το δικό σας Peugeot υπάρχουν Τεχνικές αναβαθμίσεις, θα ελέγξουμε τη βάση δεδομένων του κατασκευαστή και θα σας τις προσφέρουμε εντελώς δωρεάν. Τέλος, για όλους τους χρήστες του προγράμματος ECOEXPERT, η Peugeot προσφέρει εντελώς δωρεάν οδική βοήθεια για ένα έτος.

Τώρα με το ECOEXPERT οι κάτοχοι Peugeot 5ετίας και άνω έχουν την ιδανική ευκαιρία να προσφέρουν την καλύτερη φροντίδα στο όχημά τους με την αξιοπιστία και την ασφάλεια που τους παρέχει η Peugeot Automotivo.

Έχοντας το όχημά σας ελεγμένο και επισκευασμένο στο δίκτυο της Peugeot Automotivo σημαίνει ότι παίρνετε τα σωστά ανταλλακτικά, απολαμβάνετε τα ανταγωνιστικά πακέτα της Peugeot και την εμπειρία των εξειδικευμένων τεχνικών της Peugeot Automotivo.

Οι Δεσμεύσεις μας
Εάν για το δικό σας Peugeot υπάρχουν Τεχνικές αναβαθμίσεις, θα ελέγξουμε τη βάση δεδομένων του κατασκευαστή και θα σας τις προσφέρουμε εντελώς δωρεάν. Η συντήρηση του αυτοκινήτου σας θα πραγματοποιηθεί από άριστα εκπαιδευμένους Τεχνικούς της Peugeot Automotivo. Τα ανταλλακτικά που χρησιμοποιούνται είναι σύμφωνα με τις προδιαγραφές του κατασκευαστή και συνοδεύονται από 12 μήνες εργοστασιακής εγγύησης. Σας παρέχουμε γραπτό πιστοποιητικό ελέγχου ποιότητας εργασιών Peugeot.

Η συντήρηση του αυτοκινήτου σας θα πραγματοποιηθεί από άριστα εκπαιδευμένους Τεχνικούς της Peugeot Automotivo. Τα ανταλλακτικά που χρησιμοποιούνται είναι σύμφωνα με τις προδιαγραφές του κατασκευαστή και συνοδεύονται από 12 μήνες εργοστασιακής εγγύησης. Σας παρέχουμε γραπτό πιστοποιητικό ελέγχου ποιότητας εργασιών Peugeot.

Τα ανταλλακτικά που χρησιμοποιούνται είναι σύμφωνα με τις προδιαγραφές του κατασκευαστή και συνοδεύονται από 12 μήνες εργοστασιακής εγγύησης. Σας παρέχουμε γραπτό πιστοποιητικό ελέγχου ποιότητας εργασιών Peugeot.


Κατεβάστε τη δωρεάν εφαρμογή MyPeugeot από το smartphone ή το tablet σας και επωφεληθείτε των προσφορών και των μοναδικών προνομίων.
Κλείστε ένα ραντεβού για service ΕΔΩ.

ΕΠΕΞΗΓΗΣΕΙΣ
• Η παραπάνω τιμή είναι προτεινόμενη και αφορά τον τύπο λιπαντικών TOTAL 10W40. Συμπεριλαμβάνει την εργασία και ΦΠΑ 23%.
• Το Peugeot service ECOEXPERT δεν υποκαθιστά την προγραμματισμένη συντήρηση του Κατασκευαστή, αφορά αυτοκίνητα ηλικίας 5+ετών, δεν μπορεί να συνδυαστεί με άλλη προσφορά ή έκπτωση

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις