Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Σκίτσα αποκαλύπτουν ένα νέο πρωτότυπο Jeep Wrangler
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Σκίτσα αποκαλύπτουν ένα νέο πρωτότυπο Jeep Wrangler

13/10/2022

Τρία νέα σκίτσα παρουσιάστηκαν από την Stellantis και τη Mopar, αποτελώντας μία προεπισκόπηση των πρωτότυπων μοντέλων που θα κάνουν την εμφάνισή τους στην έκθεση της SEMA 2022 στο Λας Βέγκας.

Οι αποκαλύψεις θα γίνουν στη SEMA

Τρεις νέες εικόνες-σκίτσα δημοσιεύθηκαν από τη Mopar στο διαδίκτυο, που αποκαλύπτουν δύο ή τρία μοντέλα της Jeep και της RAM, τα οποία θα αποκαλυφθούν στην έκθεση SEMA της φετινής χρονιάς.
 

Κοινοποίησέ το »

Το ηλεκτρικό πρωτότυπο της Jeep

Η πρώτη εικόνα απεικονίζει ένα Jeep που μας θυμίζει αρκετά το Wrangler στην όψη, αρκετά «ετοιμοπόλεμο» με μεγάλα ελαστικά παντός εδάφους και χωρίς πόρτες.  Το μοντέλο είναι βαμμένο σε έντονα χρώματα δύο τόνων πορτοκαλί και μαύρου, ενώ στο επάνω αριστερό μέρος η λέξη «SURGE» σε συνδυασμό με το σηματάκι EV χαμηλά στο φτερό, μας κάνει να σκεφτόμαστε πως πρόκειται για αμιγώς ηλεκτρικό μοντέλο. Η Jeep δεν κρύβει το ηλεκτρικό της μέλλον, αφού πριν λίγο καιρό είχε αποκαλύψει τα Recon και Avenger. Τώρα, αν αναλογιστούμε την απήχηση που έχει η Jeep στο χώρο του aftermarket, είναι λογικό για τη Mopar να ξεκινήσει να ασχοληθεί με βελτιώσεις στ ηλεκτρικά μοντέλα.
 

Τα «κτήνη» της RAM

Τα υπόλοιπα δύο σκίτσα είναι προϊόντα της RAM, που απεικονίζουν δύο νέα μοντέλα βαμμένα σε έντονα χρώματα και γραφικά, μπερδεύοντας το κοινό αν αφορούν το ίδιο όχημα. Πιο συγκεκριμένα, στη μία φωτογραφία καταλαβαίνουμε πως μιλάμε για ένα pick-up μοντέλο, με μεγάλο «εκτόπισμα και ελαστικά παντός εδάφους. Οι διαστάσεις του είναι κι αυτές επιβλητικές, γεγονός που τραβάει τα βλέμματα. Στη δεύτερη εικόνα κυριαρχεί η μάσκα του μοντέλου, με τη μεγάλη γρίλια με το λογότυπο της RAM στο κέντρο και τα φωτιστικά σώματα LED να την πλαισιώνουν.
 

...>>>Συνεχίστε το άρθρο

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις