Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Skoda Vision 7S Concept: Το νέο 7θέσιο SUV
4 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Skoda Vision 7S Concept: Το νέο 7θέσιο SUV

23/8/2022

Η Skoda έδωσε στη δημοσιότητα τα πρώτα σχέδια από το επερχόμενο επταθέσιο SUV της, αποκαλύπτοντας τη νέα σχεδιαστική φιλοσοφία που θα ακολουθήσει η τσέχικη μάρκα.

Αυτό θα είναι το νέο μεγάλο SUV της Skoda

Τα σχέδια που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας αποτελούν προπομπός του μεγάλου SUV που ετοιμάζει η Skoda, το οποίο μας δίνει μία γεύση από τα μελλοντικά πλάνα της εταιρείας.

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Ακόμα πιο αιχμηρό design με crossover στοιχεία

Στις παραπάνω εικόνες μπορεί να παρατηρήσει κανείς, πως οι σχεδιαστές της Skoda πάνε τη σχεδιαστική γλώσσα της εταιρείας ένα βήμα παρακάτω.  Τα νέα στοιχεία εντοπίζονται στη μάσκα που συνοδεύεται από λεπτεπίλεπτα φωτιστικά σώματα LED που σχηματίζουν πιο έντονες και αιχμηρές γωνίες. Την υπόλοιπη πληθωρική εμφάνιση ενισχύουν οι έντονες γραμμές σε θόλους καθώς και οι μεγάλοι τροχοί. Στα crossover στοιχεία του Skoda Vision 7S Concept, συμπεριλαμβάνονται οι προφυλακτήρες που προσδίδουν έναν πιο off road χαρακτήρα, καθώς και τα μαύρα πλαστικά προστατευτικά περιμετρικά του αμαξώματος.

Ευρύχωρο εσωτερικό με εργονομική σχεδίαση

Δεν είναι η πρώτη φορά που η τσέχικη μάρκα μας δίνει μία γεύση από το νέο εφταθέσιο Skoda Vision 7S Concept, εξ ου και το όνομά του. Πριν λίγο καιρό, είχαμε δει ένα σκίτσο που παρουσίαζε το ευρύχωρο εσωτερικό του αυτοκινήτου, με ένα παιδικό καθισματάκι να τοποθετείται στο κέντρο της καμπίνας, το πιο ασφαλές μέρος του αυτοκινήτου. Μεταξύ άλλων, στο εσωτερικό του χρησιμοποιούνται αρκετά βιώσιμα υλικά, ενώ η αρχιτεκτονική του είναι τέτοια ώστε να διευκολύνεται ο οδηγός αναβαθμίζοντας τη λειτουργικότητα. Για το λόγο αυτό η σχεδίασή της καμπίνας είναι σχετικά συμμετρική, με όλα τα χειριστήρια σε σωστή απόσταση από το χρήστη δημιουργώντας τη σωστή θέση για εύκολη πρόσβαση σε αυτά.

...>>>Συνεχίστε το άρθρο

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε