Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Skoda Vision 7S: Το νέο πρόσωπο της Skoda
8 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Skoda Vision 7S: Το νέο πρόσωπο της Skoda

31/8/2022

Η νέα εποχή της Skoda είναι εδώ και είναι ηλεκτρική, με το πρωτότυπο Vision S να σηματοδοτεί τη αλλαγή της φίρμας και τη νέα εταιρική της ταυτότητα.

Πρεμιέρα για το Skoda Vision 7S

Η τσεχική αυτοκινητοβιομηχανία έχει ανακοινώσει ήδη τα πλάνα της για το άμεσο μέλλον, ξεκαθαρίζοντας πως αυτό θα είναι ηλεκτρικό, γνωστοποιώντας πως το 2026 θα παρουσιάσει τρία νέα ηλεκτρικά μοντέλα με το πρώτο να είναι το Vision 7S, το οποίο και παρουσιάστηκε επίσημα.

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Η νέα σχεδιαστική γλώσσα της Skoda

Με την ηλεκτροκίνηση στο προσκήνιο και έχοντας ξεκινήσει τον εξηλεκτρισμό της γκάμας της, η Skoda μεταξύ άλλων αλλάζει και το λογότυπό της υιοθετώντας ένα πιο μίνιμαλ , το οποίο θα χρησιμοποιηθεί από το 2024 στα αυτοκίνητά της. Παράλληλα με το σήμα της ανανεώνει και τη σχεδιαστική φιλοσοφία της, που πλέον φέρει το όνομα Tech Face, μένοντας πιστή στις απλές και καθαρές γραμμές όπως παρατηρούμε στο Vision 7S.

Μίνιμαλ αισθητική, καθαρές γραμμές και μεγαλύτερες επιφάνειες

Έτσι λοιπόν όπως μπορούμε να παρατηρήσουμε στο πρωτότυπο Skoda Vision 7S, η μάσκα είναι πλέον κλειστή -όντας ηλεκτρικό- δημιουργώντας μεγαλύτερες επιφάνειες, με τις γρίλιες να έχουν μετακινηθεί στο κάτω μέρος του προφυλακτήρα. Τα φωτιστικά σώματα που την πλαισιώνουν  σχηματίζουν ένα «Τ» , ένα μοτίβο που υιοθετούν και τα πίσω, ενώ αν το κοιτάξεις από το πλάι, θα παρατηρήσεις την καθαρή γραμμή της οροφής που καταλήγει σε  μία όμορφη και διακριτική αεροτομή. Στο πίσω μέρος πέρα από την σχεδίαση των φώτων που προαναφέραμε, ο προφυλακτήρας έχει παρόμοιες κάθετες γρίλιες με το μπροστινό, δίνοντας μία ξεχωριστή πινελιά στον crossover χαρακτήρα του. Οι «πρησμένοι θόλοι των τροχών σε συνδυασμό με τις 22άρες ζάντες, προσδίδουν όγκο στο τσεχικό SUV καθώς και μία πιο περιπετειώδες υπόσταση.

...>>>Συνεχίστε το άρθρο

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε