Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Στην Ελλάδα το VW ID.Buzz: Το γνωρίσαμε από κοντά
7 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Στην Ελλάδα το VW ID.Buzz: Το γνωρίσαμε από κοντά

18/1/2023

Το εντυπωσιακό VW ID.Buzz «πάτησε» επίσημα τις ρόδες του στην Ελλάδα. Αποκλειστικά ηλεκτρικό, με εμφάνιση που θυμίζει την πρώτη γενιά του Transporter που εμφανίστηκε το 1950, το νέο van της VW έχει σκοπό να γίνει εμβληματικό.

VW ID.Buzz: Πήγαμε, το είδαμε, μας ενθουσίασε!

Το VW ID.Buzz είναι το ολοκαίνουργιο ηλεκτρικό μοντέλο της Volkswagen, το οποίο αποτίνει φόρο τιμής στο θρυλικό VW Type 2 της πρώτης γενιάς, ένα van που είναι βαθιά χαραγμένο στη μνήμη ακόμα και όσων δεν ασχολούνται με αυτοκίνητα, αφού έχει συνδεθεί τόσο με την κουλτούρα των χίπις όσο και με των surfers, ενώ η επαγγελματική του έκδοση (η λεγόμενη «κλούβα») ήταν ένας ακούραστος εργάτης και ένα σύνηθες θέαμα στην ύπαιθρο.

73 χρόνια μετά το 1950, όπου έκανε την εμφάνισή του το ιστορικό VW Type 2, ο πνευματικός διάδοχος που ονομάζεται VW ID.Buzz «πάτησε» επισήμως τις ρόδες του στην Ελλάδα, με την εταιρεία να επιλέγει το Ωδείο Αθηνών για την δημοσιογραφική παρουσίαση, στην οποία ήμασταν προσκεκλημένοι.

Ακολουθώντας το ρεύμα της εποχής, το αυτοκίνητο είναι αποκλειστικά ηλεκτρικό και «πατάει» στην πλατφόρμα MEB που χρησιμοποιείται στο VW ID.4, με τη διαφορά πως εδώ οι τροχοί έχουν «ακροβολιστεί» και το μεταξόνιο έχει μακρύνει, γεγονός που συμβάλλει τα μέγιστα στην ευρυχωρία.

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

...>>>Συνεχίστε το άρθρο

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε