Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Στον κατασκοπευτικό φακό το VW Tiguan του 2024
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Στον κατασκοπευτικό φακό το VW Tiguan του 2024

6/9/2022

Το επόμενης γενιάς Volkswagen Tiguan πραγματοποιεί τις τελευταίες του δοκιμές λίγο πριν κάνει το πρώτο του επίσημο ντεμπούτο, με ένα ύπουλο καμουφλάζ που σε κάνει να το μπερδεύεις με το τρέχον μοντέλο.

Αποκαλυπτικές φωτογραφίες του νέου Tiguan

Η 3η γενιά του VW Tiguan είχε εμφανιστεί και στο παρελθόν να πραγματοποιεί δοκιμές σε δημόσιους δρόμους, αλλά τώρα είναι η πρώτη φορά που την βλέπουμε με ένα πιο αποκαλυπτικό καμουφλάζ από τις κατασκοπευτικές φωτογραφίες του motor1.com.

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Νέα φωτιστικά σώματα, ανασχεδιασμένη μάσκα και έντονες γραμμές

Εκ πρώτης όψεως, το νέο SUV φαντάζει μεγαλύτερο από το σημερινό, χωρίς να γνωρίζουμε αν το εικονιζόμενο μοντέλο είναι της μεγαλύτερης έκδοσης Allspace ή αν το γερμανικό στρατόπεδο αποφάσισε να συγχωνεύσει τις δύο διαστάσει σε μία μεγαλύτερη. Κατά τα άλλα, το γνωστό crossover της VW διαθέτει ένα έξυπνο καμουφλάζ που ξεγελάει τα αδιάκριτα μάτια, μπερδεύοντάς το με το μοντέλο της τρέχουσα γκάμας. Βέβαια, αν κάποιος παρατηρήσει καλύτερα κάτω από τα ψεύτικα αυτοκόλλητα στα φωτιστικά σώματα, θα δει τη σχεδιαστική γραμμή που ακολουθεί η μάσκα. Τα φώτα πλαισιώνουν μία μεγάλη εισαγωγή αέρα, μεταμφιεσμένη με τις λευκές ρίγες που μιμούνται τις οριζόντιες ράβδους του τρέχοντος μοντέλου.

Πιθανώς το τελευταίο Tiguan με θερμικούς κινητήρες

Κοιτώντας από το πλάι, το νέο Tiguan διαθέτει νευρώσεις στους θόλος των τροχών που δεν ενώνονται πλέον στη μέση, ενώ τα χερούλια των θυρών φαίνονται να κάθονται λίγο χαμηλότερα από ότι ήταν. Καταλήγοντας στο πίσω μέρος, μπορεί να παρατηρήσει κανείς μία τετράδα απολήξεων, οι οποίες δεν είναι αληθινές και πιθανών προορίζονται για το κορυφαίο R-Line μοντέλο. Τον Μάρτιο του 2021, η VW είχε επιβεβαιώσει πως το Tiguan θα συνέχιζε την πορεία του με θερμικούς κινητήρες, αλλά η λογική λέει πως θα είναι το τελευταίο μοντέλο πριν στραφεί εξ ολοκλήρου στα ηλεκτρικά.

...>>>Συνεχίστε το άρθρο

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε