Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Tα Lexus θα έχουν πιο καθαρό αέρα στην καμπίνα τους!
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Tα Lexus θα έχουν πιο καθαρό αέρα στην καμπίνα τους!

15/12/2022

Σε όλα τα μοντέλα της Lexus στην Ευρώπη θα βρίσκεται το σύστημα Nanoe X, το οποίο καθαρίζει τον αέρα που εισέρχεται στην καμπίνα από ιούς και βακτήρια!

Πιο καθαρός ο αέρας στις καμπίνες των Lexus

Πιο καθαρός θα είναι ο αέρας που θα αναπνέουν οι επιβάτες των καινούργιων Lexus στην Ευρώπη από το 2023, καθώς η ιαπωνική μάρκα ανακοίνωσε πως θα προσφέρει το σύστημα ποιότητας αέρα Nanoe X σε όλα τα μοντέλα της στην Ευρώπη από το νέο έτος.

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Το Nanoe X εμποδίζει ιούς, βακτήρια και άλλα μικροσωματίδια

Η συγκεκριμένη τεχνολογία φέρεται να εμποδίζει να εισέλθουν στην καμπίνα ιοί, βακτήρια, γύρη και μικροσωματίδια που προκαλούν αλλεργίες τα οποία προέρχονται από το εξωτερικό περιβάλλον και περνάνε στο εσωτερικό του αυτοκινήτου μέσω του κλιματισμού. Ταυτόχρονα βοηθά στην καταπολέμηση των δυσάρεστων οσμών.

Ψεκάζει 4,8 τρις. μόρια νερού το δευτερόλεπτο

Όπως αναφέρεται, το σύστημα Nanoe X απελευθερώνει μόρια νερού που περιέχουν μικροσκοπικές ρίζες υδροξυλίου στην ροή αέρα του συστήματος κλιματισμού. Αυτή η ουσία διασπάται και εξουδετερώνει τους ανεπιθύμητους ρύπους που εισέρχονται στην καμπίνα. Η τεχνολογία Nanoe της Lexus δεν είναι καινούργια, αλλά πλέον το σύστημα έρχεται στην βελτιωμένη του έκδοση, ψεκάζοντας 4,8 τρισεκατομμύρια μόρια νερού ανά δευτερόλεπτο, αντί για 480 δισεκατομμύρια της προηγούμενης έκδοσης.

...>>>Συνεχίστε το άρθρο

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε