Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
3 φωτογραφίες »

Tesla Model S cabrio από την Ares Design

26/1/2021

Σε δίπορτο cabrio μετατρέπει η Ιταλική εταιρεία Ares Design, και κάνει επιτέλους το όνειρο πολλών ιδιοκτητών Tesla, πραγματικότητα. Ιδού το (έστω και βελτιωμένο) πρώτο Tesla cabrio.

Πολλά έχουν ακουστεί για τα σχέδια της Tesla να σχεδιάσει ένα cabrio μοντέλο, και μάλιστα είναι αρκετά πιθανόν να συμβεί κάτι τέτοιο στο μέλλον. Μέχρι και τότε όμως, οι πελάτες της, μπορούν να αποκτήσουν το δικό τους cabrio Tesla, μέσω της Ιταλικής Ares Design που μετατρέπει το πεντάθυρο sedan σε μια δίπορτη καλλονή. 

Είναι σαφές ότι το Tesla S έχει δεχτεί εκτεταμένες μετατροπές για να μπορέσει να έχει αυτή την εικόνα σήμερα. Αρχικός στόχος ήταν η κοπή της οροφής και η τοποθέτηση ηλεκτρικά αναδιπλούμενης υφασμάτινης οροφής, αλλά στην πορεία των σχεδίων, δημιουργήθηκε η ιδέα να μετατραπεί και σε δίπορτο. Οι επεμβάσεις έγιναν επιτυχημένα στο σασί για να διατηρηθεί η ακαμψία σε υψηλά επίπεδα παρά την αφαίρεση της οροφής.



Νέοι είναι και οι προφυλακτήρες, και το κάλυμμα του χώρου αποσκευών με ενσωματωμένη αεροτομή και τρίτο φως, που αλλάζουν κατά πολύ το μοντέλο, μαζί με τις προεκτάσεις των μαρσπιέ και τις ζάντες αλουμινίου. Αλλαγμένο είναι και το εσωτερικό του cabrio Tesla, με νέα καθίσματα, επενδύσεις από λευκό δέρμα και πορτοκαλί λεπτομέρειες σε ταμπλό, τιμόνι και πόρτες.
 
Το πρωτότυπο αυτό Tesla Model S cabrio, έγινε πράξη μετά από σχετική παραγγελία, ωστόσο η Ares Design έχει ξεκινήσει να καταγράφει και νέες παραγγελίες από πελάτες της Tesla. 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις