Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Tesla: Σπάει ρεκόρ με 10.000 φορτιστές στην Ευρώπη

Tesla: Σπάει ρεκόρ με 10.000 φορτιστές στην Ευρώπη

7/10/2022

Το δίκτυο φορτιστών Supercharger της Tesla ξεπέρασε το «φράγμα» των 10.000 φορτιστών σε διάφορα σημεία της Ευρώπης και για αυτό το γιορτάζει.

Σπάει ρεκόρ και συνεχίζει

Το ορόσημο των 10.000 μεμονωμένων υποδοχών συμπλήρωσε το ευρωπαϊκό δίκτυο Supercharger φορτιστών της Tesla, εγκατεστημένοι σε 30 χώρες και σε περίπου 875 σταθμούς φόρτισης. Για το λόγο αυτό, η διάσημη εταιρεία από την Καλιφόρνια το γιορτάζει, δημοσιεύοντας ένα σχετικό βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
 

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Γερμανία η χώρα με τους περισσότερους φορτιστές

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο μεγαλύτερος αριθμός σταθμών γρήγορης φόρτισης της Tesla στην Ευρώπη έχει εγκατασταθεί στη Γερμανία με 143 σταθμούς, ακολουθεί η Γαλλία με 123 και συμπληρώνει την τριάδα η Μεγάλη Βρετανία, με 100 σταθμούς συνολικά. Στη λίστα ακολουθούν Νορβηγία (95), Σουηδία (65), Ιταλία (59), Ισπανία (50), Ολλανδία (39), Αυστρία (27) και Ελβετία (27).
 

Μπορούν να φορτίσουν κι εκτός Tesla μοντέλα

Σε αυτό το σημείο, να αναφέρουμε πως το ευρωπαϊκό δίκτυο φόρτισης της Tesla δεν είναι πλήρως διαθέσιμο για ηλεκτρικά οχήματα που δεν έχουν το σηματάκι της αμερικάνικης εταιρείας. Βέβαια, μπορούν να κάνουν χρήση μέσω του προγράμματος Non-Tesla Supercharger Pilot. Το πιλοτικό project βρίσκει εφαρμογή χάρη στην εγγενή συμβατότητα όλων των νέων αυτοκινήτων Tesla με την υποδοχή CCS Combo 2, την οποία συναντάμε και στα ηλεκτρικά των Ευρωπαίων κατασκευαστών.
 

...>>>Συνεχίστε το άρθρο

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε