Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Τετρακίνητη και Πισωκίνητη η νέα Mercedes S-Class

Διαβάστηκε από 6373 αναγνώστες - 22/6/2020

Μετά από επίσημες ανακοινώσεις από κορυφαία στελέχη της Mercedes, περιμένουμε με αγωνία τον Σεπτέμβριο για την επίσημη παρουσίαση της νέας S-Class. Η επιβεβαίωση και τετρακίνητων αλλά και πισωκίνητων εκδόσεων, ανεβάζουν την θερμοκρασία!

Η νέα Mercedes S-Class είναι προγραμματισμένη να πραγματοποιήσει την επίσημη πρεμιέρα της στις αρχές του Σεπτέμβρη, και πλέον επιβεβαίωσαν και επίσημα χείλη πως το νέο μοντέλο έχει αναπτυχθεί σε πισωκίνητες και τετρακίνητες εκδόσεις. Επίσης, επιβεβαιώιηκαν οι φήμες για τον V12 κινητήρα με το σύστημα τετρακίνησης 4Matic.
 
Το σύστημα τετραδιεύθυνσης της νέας Mercedes S-Class, μειώνει τον κύκλο στροφής, ως αντισταθμιστικό μέτρο στη αύξηση του μήκους του μεταξονίου κατά 4 εκατοστά σε σχέση με το εξερχόμενο μοντέλο. Επιπλέον, θα είναι εφοδιασμένο με ένα ημι-αυτόνομο σύστημα οδήγησης 3ου επιπέδου, ενώ για το μέλλον έχει προγραμματιστεί η αναβάθμισή του και για το 4ο επίπεδο. Εκτός βέβαια της αμιγώς ηλεκτρικής έκδοσης EQS θα υπάρχουν αρκετές plug-in υβριδικές εκδόσεις με ηλεκτρική αυτονομία γύρω στα 100 χιλιόμετρα.
 
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις