3 φωτογραφίες »

Tο Citroen C1 JCC + είναι ο ορισμός του design

Διαβάστηκε από 3647 αναγνώστες - 29/5/2020

Ένα νέο και ιδιαίτερο Citroen C1 μας παρουσίασε η Γαλλική βιομηχανία, βάσει της συνεργασίας της με τον σχεδιαστή μόδας Jean-Charles de Castelbajac. Το C1 JCC + είναι μια ειδική έκδοση για αυτούς που ζητάνε το κάτι παραπάνω στην αισθητική του αυτοκινήτου τους.

 
 
Αν αναζητάς την ιδιαιτερότητα και στο αυτοκίνητο σου, τότε σίγουρα θα πρέπει να ρίξεις μια διεξοδική ματιά και στην ειδική έκδοση του C1 JCC +. H Citroen παρουσίασε επίσημα την έκδοση συνεργασίας της, με τον γνωστό σχεδιαστή μόδας Jean-Charles de Castelbajac. 

Το νέο Citroen C1 JCC +, διαθέτει ζάντες αλουμινίου 15 ιντσών, μαύρη οροφή αλλά και μαύρα προστατευτικά πλαστικά στα φτερά του αυτοκινήτου. Πλέον έχεις 4 επιλογές χρωμάτων αμαξώματος, αφού είναι διαθέσιμα τα Gallium Grey, Carlinite Grey, Caldera Black και Scarlet Red.


 
Στο εσωτερικό του αυτοκινήτου, θα βρεις μια σειρά μοναδικών γραφικών με την επωνυμία του Jean-Charles de Castelbajac, στις πίσω κολόνες, την πίσω πόρτα, τις δύο μπροστινές, καθώς και ένα ζευγάρι κόκκινα καπάκια καθρεπτών. Την προσοχή σου, σίγουρα θα κλέψει η εικόνα του ταμπλό, με την μαύρη γυαλιστερή επένδυση για την οθόνη αφής και τον επιλογέα ταχυτήτων, ενώ το λογότυπο JCC + είναι κεντημένο στα μπροστινά καθίσματα και τα πατάκια του αυτοκινήτου.  Το νέο Citroen C1 JCC +, είναι εφοδιασμένο με ηλεκτρικά θερμαινόμενους και ρυθμιζόμενους καθρέφτες, κάμερα οπισθοπορείας, σύστημα ψυχαγωγίας με οθόνη επτά ιντσών και υποστήριξη για το Apple CarPlay και το Android Auto. Επιπλέον η ειδική έκδοση θα λάβει ως στάνταρ αυτόματο κλιματισμό και αυτόματους προβολείς LED.

Κάτω από το καπό, θα βρούμε τον τρικύλινδρο κινητήρα 1,0 λίτρου, με ισχύ 72 ίππων, που συνδυάζεται με ένα 5άρι χειροκίνητο κιβώτιο. Να τονίσουμε πως η ειδική αυτή έκδοση θα είναι διαθέσιμη μόνο ως 5θυρη. 
 
 

Tags: CITROEN C1