Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Tο Ford Ranger έχει νέα off-road αξεσουάρ
4 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Tο Ford Ranger έχει νέα off-road αξεσουάρ

2/12/2021

Το νέο Ranger θα έχει την δυνατότητα αναβάθμισης και βελτίωσης, με πάνω από 150 εργοστασιακά αξεσουάρ για να το κάνεις εσύ όπως θέλεις.

Η Ford παρουσιάζει τα αξεσουάρ τα οποία θα είναι διαθέσιμα στη λίστα του έξτρα εξοπλισμού, για το νέας γενιάς Ranger. Στο site της εταιρείας στην Αυστραλία, δημοσιεύθηκαν οι πρώτες εικόνες για τα εν λόγω προϊόντα, με την επιλογή της χώρας να μην είναι τυχαία, εφόσον εκεί πραγματοποιήθηκε και η εξέλιξη του νέου Ford Ranger.

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Πρόσθετος εξοπλισμός με την υπογραφή της ARB 4x4 Accessories

Στην παρουσίαση του νέου Ranger, η Ford είχε αναφέρει μία σειρά πάνω από 150 εργοστασιακών αξεσουάρ, σε πολλά από τα οποία συνεργάστηκε με την ARB 4x4 Accessories για την εξέλιξή τους. Οι υποψήφιοι αγοραστές του νέου pick-up της Ford, θα μπορούν να διαλέξουν ανάμεσα από τρεις  κατηγορίες της γκάμας των αξεσουάρ.

Ακόμα πιο off-road  

Η πρώτη περιλαμβάνει μέρη και αξεσουάρ, τα οποία αφορούν τη βελτίωση των εκτός δρόμου επιδόσεων του νέου Ranger, όπως ο ατσάλινος εμπρόσθιος προφυλακτήρας της ARB, οι κόκκινοι γάντζοι έλξης, η προστατευτική ποδιά, το bull bar στο χρώμα του αμαξώματος, οι προβολείς LED και ο μαύρος, πλαστικός «αναπνευστήρας», γνωστός και ως «snorkel». Την «τεθωρακισμένη» εμφάνιση του ενισχύουν τα προστατευτικά των θόλων των τροχών, τα ατσάλινα πλευρικά «rock sliders», το μαύρο roll-bar της καρότσας και οι ράγες οροφής ίδιας απόχρωσης.

Τα πιο διακριτικά αξεσουάρ

Η δεύτερη κατηγορία προϊόντων φέρει τον χαρακτηρισμό «Touring» και μπορούμε να βρούμε τον ίδιο ατσάλινο προφυλακτήρα της ARB, αλλά με μια πιο διακριτική μαύρη προστατευτική μπάρα στη γρίλια της μάσκας. Επιπλέον, στη λίστα περιλαμβάνεται και μία μπάρα φωτισμού τεχνολογίας LED.

Διακοπές σε κάμπινκ …Ranger

Τέλος, η τριτη κατηγορία αξεσουάρ προορίζεται για τους πιο «εκδρομικούς» τύπους που θέλουν να κάνουν κάμπινγκ με το νέο Ford Ranger. Από τις φωτογραφίες παρατηρούμε μια σκηνή οροφής, ένα κάλυμμα καρότσας της ARB και το ίδιο roll-bar με αυτό της πρώτης.

Τώρα μπορείς να κάνεις το νέο Ranger πιο περιπετειώδες και εκδρομικό.
Η Ford προσφέρει πάνω από 150 εργοστασιακά αξεσουάρ.
Από πλαστικούς «αναπνευστήρες» εώς και σκηνές κάμπινγκ.
Με τόσες επιλογές μπορείς να το κάνεις όπως θες εσύ.
Σου ξυπνάει και σένα το νέο Ranger με τόσες επιλογές, την επιθυμία για εξερεύνηση και περιπέτεια;

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε