Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Το μάτι πέφτει αμέσως στην αεροτομή.

Οι παραδοσιακοί καθρέπτες έχουν αντικατασταθεί με κάμερες.

Ο σχεδιαστής Emre Husman παρουσιάζει ένα αμιγώς ηλεκτρικό Golf R.

1/2/2019

Θα επηρεάσουν οι νέες οικολογικές τεχνολογίες και τους «Θρύλους» της αυτοκίνησης?

To Volkswagen Golf είναι ένα από τα πιο επιτυχημένα μοντέλα της εταιρείας και σύντομα πρέπει να αναμένουμε και την παρουσίαση της νέας 8η γενιάς του δημοφιλούς μικρομεσαίου. Μαζί με αυτό,  η VW θα συνεχίσει τις προσπάθειες της στον τομέα της ηλεκτροκίνησης ενώ έχει ήδη ανακοινωθεί πως μέσα στο 2019 θα παρουσιαστεί το πρώτο αμιγώς ηλεκτρικό μοντέλο της νέας της I.D γκάμας.

Από την πλευρά του, ο ανεξάρτητος σχεδιαστής Emre Husman παρουσίασε την δική του εκδοχή για το πώς θα μπορούσε να μοιάζει ένα αμιγώς ηλεκτρικό eGolf και μάλιστα στην κορυφαία R έκδοση. Η σχεδίαση του είναι πολύ φουτουριστική και χαρακτηρίζεται από τα δύο πολύ επιθετικά φωτιστικά σώματα που συνδέονται μεταξύ τους από μια λεπτή γραμμή.
Οι παραδοσιακοί καθρέπτες έχουν αντικατασταθεί με κάμερες, ενώ ακόμα πιο φανταχτερή είναι η σχεδίαση του eGolf R στο πίσω μέρος. Eκεί, το μάτι πέφτει αμέσως στην αεροτομή αλλά και τις δύο διπλές απολήξεις της εξάτμισης.

Πόσο πιθανό είναι να κάνει η Volkswagen το επόμενο Golf R αμιγώς ηλεκτρικό ή υβριδικό; Αν και είχαν αναπτυχθεί τέτοιες φήμες, υπάρχουν μια σειρά από δυσκολίες που πρέπει να ξεπεραστούν όπως το μεγαλύτερο βάρος που θα έχει αρνητικό αντίκτυπο στο κράτημα του μοντέλου.

 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις