Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
2 φωτογραφίες »

Το SUV της Smart

14/5/2020

Στην κατηγορία των SUV θα μπει και η Smart, αφού σχεδιάζει ένα ηλεκτρικό μοντέλο, που θα την βάλει στη νέα εποχή. Τι διαφορετικό θα έχει σε σχέση με τον ανταγωνισμό της?

Η Smart μετά και την συμφωνία της με την Κινεζική Geely, έχει χαράξει ένα διαφορετικό πλάνο σε σχέση με το παρελθόν, και θα εμπλουτίσει την γκάμα των αυτοκινήτων της, με μοντέλα που δεν είχαμε συνηθίσει μέχρι και τώρα.

Πληροφορίες αναφέρουν πως σχεδιάζει ένα ηλεκτρικό SUV που θα συνοδεύσει τα ολοκαίνουργια ForTwo και ForFour. Τα σχέδια που ήρθαν χθες στην επιφάνεια, δείχνουν πως δεν θα βασιστούν επάνω στο νέο ForTwo ή ForFour, αλλά θα υιοθετήσει μια εντελώς διαφορετική ταυτότητα σχεδιασμού.



Στόχος της εταιρείας είναι να κάνει την είσοδο της στην κατηγορία των ηλεκτρικών SUV, προσφέρωντας άνεση, οικονομία αλλά και χαμηλή τιμή απόκτησης. Ο επικεφαλής έρευνας και ανάπτυξης της Mercedes, Markus Schafer, μίλησε σε βρετανικά μέσα και επιβεβαίωσε πως η συνεργασία με τη Geely παρέχει πρόσβαση σε μεγαλύτερες κλίμακες αυτοκινήτων. 
 
Νεότερα για την συγκεκριμένη έκδοση, δεν έχουν ακόμα κυκλοφορήσει, αλλά δεν θα πρέπει να περιμένουμε επίσημο λανσάρισμα του SUV της Smart πριν το 2022.      

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις