Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Στον τομέα της ισχύος, η Kuhl Racing δεν έχει κάνει γνωστό τι ετοιμάζει.

Μια ιδέα για το βελτιωτικό πακέτο που ετοιμάζει για το Suzuki Swift Sport έδωσε ο οίκος Kuhl Racing.

Μια ιδέα για το βελτιωτικό πακέτο που ετοιμάζει για το Suzuki Swift Sport έδωσε ο οίκος Kuhl Racing.

Το Suzuki Swift Sport από την Kuhl Racing

15/5/2018

Μια πρώτη ιδέα για το βελτιωτικό πακέτο που ετοιμάζει για το Swift Sport έδωσε o ιαπωνικός βελτιωτικός οίκος Kuhl Racing. Πώς σας φαίνεται;

Μια ιδέα για το βελτιωτικό πακέτο που ετοιμάζει για το Suzuki Swift Sport έδωσε ο οίκος Kuhl Racing, δίνοντας στην δημοσιότητα τρεις εικόνες teaser για το τι πρόκειται να ακολουθήσει.

Το μοντέλο στις ψηφιακές εικόνες που αποκάλυψε ο οίκος λαμβάνει ένα widebody kit με μεγαλύτερους θόλους, νέας σχεδίασης μπροστινό προφυλακτήρα που ενσωματώνει τους προβολείς ομίχλης, νέας σχεδίασης γρίλια και φρεσκαρισμένα σχεδιαστικά φωτιστικά σώματα. Στο πλαϊνό μέρος, το μάτι πέφτει αμέσως στους τροχούς αλλά και τις επιβλητικές ποδιές ενώ πίσω δεν γίνεται να μην προσέξει κάποιος τον πολύ σπορτίφ πίσω προφυλακτήρα κιτρινόμαυρης απόχρωσης και τις απολήξεις της εξάτμισης στις δύο τους εκδοχές.

Στον τομέα της ισχύος, η Kuhl Racing δεν έχει κάνει γνωστό τι ετοιμάζει, αν και είναι πολύ πιθανό να μην υπάρξει καμία διαφοροποίηση, καθώς οι ιαπωνικοί βελτιωτικοί οίκοι προτιμούν να δίνουν όλη την προσοχή τους στον τομέα της εμφάνισης.

Εσείς τι λέτε; Θα θέλατε να δείτε την Kuhl Racing να προχωρά στο λανσάρισμα ενός τέτοιο πακέτο.

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις