Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Η Τoyota ετοιμάζεται να παρουσιάσει μια νέα τετρακίνητη έκδοση του γνωστού μας Prius.

Το Toyota Prius γίνεται τετρακίνητο;

12/11/2018

Mια teaser εικόνα για το Prius έχει ξεκινήσει μεγάλο κύκλο συζητήσεων για το τι ετοιμάζει η Τοyota. Δείτε γιατί.

Ένα πολύ παράξενο teaser για το Prius αποκάλυψε η Toyota λίγες μέρες πριν αρχίσει η Έκθεση Αυτοκινήτου του Λος Αντζελες. Σε αυτή την εικόνα, εμφανίζεται ένα Prius να διασχίζει μια διαδρομή καλυμμένη από χιόνι, την ίδια στιγμή που συνοδεύεται από το σλόγκαν «Το φθινόπωρο έφτασε, ο χειμώνας είναι κοντά αλλά το Prius μπορεί και ανταποκρίνεται είτε οι δρόμοι είναι χιονισμένοι είτε στεγνοί».

Με δεδομένο ότι το υβριδικό αυτό μοντέλο δεν αποτελεί κάποια από τις κορυφαίες επιλογές για αυτούς που θέλουν να κυκλοφορούν σε τέτοιες καιρικές συνθήκες, φαίνεται πως η Τoyota ετοιμάζεται να παρουσιάσει μια νέα τετρακίνητη έκδοση του γνωστού μας Prius. Μάλιστα, αναφορές κάνουν λόγο πως πρόκειται για το e-Four σύστημα τετρακίνησης που προσφέρεται στο μοντέλο εδώ και κάμποσα χρόνια στην Ιαπωνία και αποτελείται από ένα ηλεκτρικό μοτέρ που προσφέρει μεγαλύτερη πρόσφυση στους τροχούς του πίσω άξονα για να μπορεί να ανταπεξέλθει το αυτοκίνητο στα γλιστερά οδοστρώματα.

Η teaser εικόνα δείχνει επίσης πως το μοντέλο θα μπορεί να φέρει αποσκευές στην οροφή του ενώ πληροφορίες αναφέρουν πως η απόσταση του Prius από το έδαφος θα είναι ελαφρώς αυξημένη.

Περισσότερες πληροφορίες αναμένονται τις επόμενες μέρες.

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις