Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
4 φωτογραφίες »

Το ισχυρότερο Toyota RAV 4 που κατασκευάστηκε ποτέ

Διαβάστηκε από 13644 αναγνώστες - 11/6/2020

Το Toyota RAV 4 PHV, έχει κερδίσει ήδη τον τίτλο του ισχυρότερου RAV που κυκλοφόρησε ποτέ, η Ιαπωνική βιομηχανία. Κι αυτό, γιατί ουσιαστικά είναι η πρώτη φορά που συνδυάζει τη λειτουργία ενός ατμοσφαιρικού κινητήρα βενζίνης 2,5 λίτρων με δύο ηλεκτρικά μοτέρ, με συνολική απόδοση 306 ίππους.

Το πολύ αγαπητό στην χώρα μας Toyota RAV 4, ακολούθησε τις τάσεις της αγοράς, και πλέον θα είναι διαθέσιμο και σε plug-in hybrid έκδοση. Το νέο Toyota RAV 4 PHV είναι το πιο ισχυρό RAV που κατασκευάστηκε μέχρι και σήμερα, αφού κάτω από το καπό του, υπάρχει ο 2.5-λίτρων Hybrid Dynamic Force κινητήρας που συναντάμε και στην απλή υβριδική έκδοση RAV4 Hybrid, ο οποίος αποδίδει 178 άλογα και 228 Nm ροπής.



Στην έκδοση PHV, συνδυάζεται με έναν ηλεκτροκινητήρα, και η συνδυαστική δύναμη του, αγγίζει τα 306 άλογα (225 kW), με ηλεκτρική αυτονομία 95 χιλιομέτρων. Η τετρακίνητη έκδοση του νέου Toyota RAV 4 PHV, μπορεί να κινηθεί μόνο με τον ηλεκτροκινητήρα του με ταχύτητες έως 135 χλμ/ώρα, με μέση κατανάλωση 4.5 λίτρα/100 χλμ.



Η βιομηχανία της Toyota ανακοινώνει πως το νέο RAV 4 PHV χρειάζεται μόλις 6 δευτερόλεπτα για τα πρώτα 100 στο κοντέρ. Εξωτερικά, οι νέοι sport προφυλακτήρες προσφέρουν μια πιο δυναμική σχεδίαση, αλλά και premium αισθητική με τις λεπτομέρειες χρωμίου. Ο χώρος αποσκευών του είναι κατά 60 λίτρα μικρότερος από την μη Hybrid έκδοση, αγγίζοντας τα 520 λίτρα.
 
Η τιμή του νεόυ Toyota RAV4 PHV στην Ιαπωνία ξεκινά από τα 38.000 ευρώ.

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις