Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Το νέο DS7 έφτασε στη χώρα μας
7 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Το νέο DS7 έφτασε στη χώρα μας

17/2/2023

Η DS Automobiles ανακοίνωσε την έναρξη της διάθεσης του νέου DS 7 στην ελληνική αγορά.

Όντας το πρώτο μοντέλο της DS Automobiles, το DS 7 παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στο κοινό το 2017 και η έλευσή του ένα χρόνο αργότερα, επανακαθόρισε τα δεδομένα της άνεσης, της πολυτέλειας και της τεχνολογικής υπεροχής στην Premium C SUV κατηγορία. Παράλληλα ενσάρκωσε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το πνεύμα της πρωτοπορίας, προβάλλοντας τη γαλλική savoir-faire, την απαράμιλλη πολυτέλεια και την αισθητική αρτιότητα που αποτελούν χαρακτηριστικά γνωρίσματα της μάρκας DS.
 
Στη δεύτερη γενιά του μοντέλου, το νέο DS 7 έρχεται με νέα δυναμική σχεδίαση, πληθώρα νέων τεχνολογιών και πλήρως εξηλεκτρισμένη γκάμα, ενώ διατηρεί αναλλοίωτα όλα τα στοιχεία που το ανέδειξαν και το καταξίωσαν στην ελληνική αγορά.
 
Το νέο DS 7, συνδυάζει την υψηλή τεχνογνωσία με την μοναδική κομψότητα και χαρακτηρίζεται από την απαράμιλλη άνεση και τις νέες εξηλεκτρισμένες μονάδες ισχύος έως και 360 ίππους. Εξελιγμένο από την DS PERFORMANCE, το νέο DS 7 E-TENSE 4x4 360 διαθέτει plug-in υβριδικό σύστημα 360 ίππων με ένα προηγμένο σύστημα τετρακίνησης, τροχούς και φρένα μεγάλης διαμέτρου που υποστηρίζουν το δυναμικό του προφίλ.
 
 

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

...>>>Συνεχίστε το άρθρο

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε